Bird
Velünk: 6860 napja
Jelentem én voltam!
Kicsit seittem, de időben sikerült odaérnem!
Jelentem én voltam!
Kicsit seittem, de időben sikerült odaérnem!
Tegnap Bird délután 3 körül 5000-en pörgő motorral a Szilágyi Erzsébet fasoron? :-) Cégtársammal sétáltunk, nagyon röhögött, mert előtte autóztattam és azt mondta: az én stílusom visszafogottabb. .-)
Ma kora délután Dunakeszin parkoló fekete NA?
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Tegnap este Római part: egy sötétkék NB majd kicsivel később ezüst NBFL Árpádhídig jöttünk együtt... vki?
Igazából csak azért írtam ide, mert itt kezdtük el megbeszélni, és ha valaki még kedvet kap és jönni akar, akkor lássa, hogy már két jelentkező van a hétvégi túrához. De, igazad van, bocs mindenkitől az off-ért. :S De azért ha valaki akar jönni szóljon.
Ok, de ne itt, mert már szét OFF-oltuk a topikot.
Bocsi mindenkitől!
ok. Akkor majd még egyeztetünk. Remélem jó idő lesz. :S
Igen, Pomáz felől. Pilisszentkereszt jó nekünk is.Majd egyeztessünk szombaton, mert egyenlőre esőt mondanak a hétvégére.
Ja, és természetesen minden kedves miatást szívesen látunk majd!
Pomáz felől jöttök? Mi Solymárrol idulunk és akkor Pilisszentkereszten pont tudnánk is talizni ha az jó neked (nektek). Vagy máshol is jó.
Benne vagyok!
Nekem is a Dobogókő-Esztergom-Szentendre a kedvenc útszakaszom. Minden héten elmegyek arra legalább 1X. Hétvégén ha jó idő lesz megyek megint. Talizhatnánk ha gondlod és mehetnénk együtt.
Mi Dobogókő felé indultunk, aztán átvágtunk Esztergom felé (ez az egyik kedvenc szakaszom), aztán irány Visegrád, majd vissza a Duna mentén Pestre.
Egyébként láttam egy bordó NA-t is Visegrádon (asszem IKE vmi volt a rendszáma), de pont autó nélkül voltam, mert megálltunk fagyizni.
Hihetetlenül gyönyörű volt az idő!
én voltam ma 2x is Szentendrén, de mint NB. meg a Mátrában is, ha esetleg valaki arra járt. Reggel 9-től este 18-ig alig száltam ki a kocsiból. Láttam egy piros NC-t a mátrában, intettem neki, de nem reagált.