Ordune
Velünk: 6118 napja
Szürke NC Szentendrén? 
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Szürke NC Szentendrén? 
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Reggel 8 korul zold NB es piros NC a moszkva teren. par auto volt csak kozottuk.
Bézbólütő, buszsáv - mindjárt lemegyek a parkolóba megnézni, nem lett-e négy karika az autóm elején :-o
Évi, lehet útközben kellene sminkelned, az kabrióban külön szép látvány
Egybenyakút lefújni szappanbuborékkal, ujságárust meg megkinálni egy szál cigivel - következő alkalommal már cimbik lesztek! 
Fun is not a straight line
Itt nincsenek is ilyenek!!
:P
) miért vezetnek néha ilyen fékeveszetten: félnek a hajléktalanoktól. Remélem a rendőröket is meg lehet győzni erről
Ez így van, bár csak féligazság. Például ha sokat tollászkodom, de be kell érnem időre, akkor nem elindulok, hanem kilövök, útközben behozom az időt.
És ha egy ilyen ballisztikus indulásnál látna a rendőr?... :-)
Nekem a anyósülés mögött van egy pici acélbetétes bézból ütő biztos ami biztos ,) Más autómban nem volt ilyen soha. Itt most valamiért szükségét éreztem.
egy haverom mesélt egyszer egy durva sztorit. a báttyjának volt mx-5-e, kölcsön adta neki és nagyba autókázott egy lánnyal a belvárosba. Két ilyen szkafandernyakú gyökér meg elkezdett átszólogatni nekik egy terepjáróból. Ő vissza, erre repült is az égi áldás fentről a lány buksijára. Szóval sajnos a "nem hajléktalan" embertársak is lehetnek potenciális veszélyforrás. Szerencsére a nagy átlag azért normális.
Mindegy azért vipera, sokkoló, kitámasztós uzi, fokhagyma meg némi szenteltvíz legyen nálatok ha városba kabrióztok
Akkor már tudom, hogy a klub vadjai (nem kívánnék neveket mondani, mert megsértődhet, akit kihagyok
) miért vezetnek néha ilyen fékeveszetten: félnek a hajléktalanoktól. Remélem a rendőröket is meg lehet győzni erről 
Nem tudom, hogy bírjátok ezt ilyen higgadtan csinálni?
Ha közeledik egy hajléktalan, mindig óvatos vagyok, de múltkor "kezicsókolomra" összerezzentem, kivágódtam a busz-sávba és mire magamhoz tértem, már kielőztem a fél sort a dugóban...
Feel da faya, tak' da ride, sunshine, driftin' MX5! B-)
Lehet, hogy Évit be kellene nevezni a gyorsasági magyar kupába. Minden kanyarkivezetőhöz állítunk egy álcázott kéregetőt, aztán örülünk neki a dobogón 
Ha közeledik egy hajléktalan, mindig óvatos vagyok, de múltkor "kezicsókolomra" összerezzentem, kivágódtam a busz-sávba és mire magamhoz tértem, már kielőztem a fél sort a dugóban...