Ordune
Velünk: 5550 napja
Szürke NC Szentendrén?
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Szürke NC Szentendrén?
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Reggel 8 korul zold NB es piros NC a moszkva teren. par auto volt csak kozottuk.
Bézbólütő, buszsáv - mindjárt lemegyek a parkolóba megnézni, nem lett-e négy karika az autóm elején :-o
Évi, lehet útközben kellene sminkelned, az kabrióban külön szép látvány
Egybenyakút lefújni szappanbuborékkal, ujságárust meg megkinálni egy szál cigivel - következő alkalommal már cimbik lesztek!
Fun is not a straight line
Itt nincsenek is ilyenek!! :P
Ez így van, bár csak féligazság. Például ha sokat tollászkodom, de be kell érnem időre, akkor nem elindulok, hanem kilövök, útközben behozom az időt.
És ha egy ilyen ballisztikus indulásnál látna a rendőr?... :-)
Nekem a anyósülés mögött van egy pici acélbetétes bézból ütő biztos ami biztos ,) Más autómban nem volt ilyen soha. Itt most valamiért szükségét éreztem.
egy haverom mesélt egyszer egy durva sztorit. a báttyjának volt mx-5-e, kölcsön adta neki és nagyba autókázott egy lánnyal a belvárosba. Két ilyen szkafandernyakú gyökér meg elkezdett átszólogatni nekik egy terepjáróból. Ő vissza, erre repült is az égi áldás fentről a lány buksijára. Szóval sajnos a "nem hajléktalan" embertársak is lehetnek potenciális veszélyforrás. Szerencsére a nagy átlag azért normális.
Mindegy azért vipera, sokkoló, kitámasztós uzi, fokhagyma meg némi szenteltvíz legyen nálatok ha városba kabrióztok
Akkor már tudom, hogy a klub vadjai (nem kívánnék neveket mondani, mert megsértődhet, akit kihagyok ) miért vezetnek néha ilyen fékeveszetten: félnek a hajléktalanoktól. Remélem a rendőröket is meg lehet győzni erről
Nem tudom, hogy bírjátok ezt ilyen higgadtan csinálni?
Ha közeledik egy hajléktalan, mindig óvatos vagyok, de múltkor "kezicsókolomra" összerezzentem, kivágódtam a busz-sávba és mire magamhoz tértem, már kielőztem a fél sort a dugóban...
Feel da faya, tak' da ride, sunshine, driftin' MX5! B-)
Lehet, hogy Évit be kellene nevezni a gyorsasági magyar kupába. Minden kanyarkivezetőhöz állítunk egy álcázott kéregetőt, aztán örülünk neki a dobogón
Ha közeledik egy hajléktalan, mindig óvatos vagyok, de múltkor "kezicsókolomra" összerezzentem, kivágódtam a busz-sávba és mire magamhoz tértem, már kielőztem a fél sort a dugóban...