Szergely
Velünk: 5510 napja
Én meg mondtam a fedélnélkül árusnak, hogy nyitott autóban nem tartok készpénzt,
Egyébként is, mit akar egy másik "fedélnélkülitől" ?
Én meg mondtam a fedélnélkül árusnak, hogy nyitott autóban nem tartok készpénzt,
Én két megoldást választok:
1. terminátor arccal nézek rá és mondom, hogy "Köszönöm nem"
2. hagyok helyet az előttem lévő autó és köztem, majd amikor odaérne elkezdek gurulni, így nem kell vele beszélgetni se
Én meg mondtam a fedélnélkül árusnak, hogy nyitott autóban nem tartok készpénzt, ami így is volt, és kezet fogott velem, hogy szép autó.
Jó, mondjuk a kézfogástól eltekintettem volna, de szerencsére nem a dzsuvásabb fajta volt.
Karesz! Te Duna ,vagy Budakeszin vagy?
Nekem meg mindig itt Hüvösvölgy és Budakeszi között dudál egy Renault laguna kombi.
De hogy ki lehet az fogalmam sincs!?
Érdekes, én kétféle szituval szoktam találkozni lehajtott tetővel becses fővárosunkban, ha hajléktalannal találkozom:
1. oda sem jön, mert biztos nem adok pénzt egy ilyen "puccos" autóból
2. odajön és megdícséri a kocsit :-)
én megértem Laran álláspontját, nem is szemrehányásként írtam a csukott tetőzést. Múltkor engem a csövinger elküldött a jóanyámba amiért ilyen drága autóban ülök és nem adok neki pénzt. Titkon reméltem, hogy be is köp egyet és akkor teljessé teszi a napom.
Koldusok, irigy emberek. Érdekes látni, hogy 4 éve még nem tapasztaltam ilyet. Szerencsére nem sokat vagyok Budapesten.
1 fekete, 1 bordó NC: tető mindkettőn homlokig felhúzva
tegnap 5 percet vártam a buszra a Hősökön és 4 mx-5 ment el arra.
1 fekete NB króm style barral
1 nagyon tip-topnak tűnő PiNA
aztán felszálltam a csuklósbuszra és billentettem egyet a tetőablakon