Bulirobot
Velünk: 6033 napja
3 perccel ezelôtt a Hûvösvölgyi úton fekete NB króm csomagtartóráccsal LHD-...
Én off-kv-val a kezemben a kertben.
Igazságtalan a sors, hogy míg eggyesek keményen robotolnak, mások ródszterezgetnek.
3 perccel ezelôtt a Hûvösvölgyi úton fekete NB króm csomagtartóráccsal LHD-...
Én off-kv-val a kezemben a kertben.
Igazságtalan a sors, hogy míg eggyesek keményen robotolnak, mások ródszterezgetnek.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Ma f7-kor M7-es fekete NBFL? Egy pávakék színű G Astraból vészvillogóztam egyet.
Ma 3 körül Tatabányán piros NC? Nagyokat integettünk egymásnak a Centrumnál
5-6 felé iparterületnél fekete NC? A hölgy nem vette a lapot
Én voltam!
Még le is lassítottunk, hátha utánunkfordulsz.
Lefele jövet Visegrád felől át a Pilisen majdnem már Szentendrén jött szembe egy spoilerezett ezüst NC is, az is nagyon szép lett
Én is nagyon sok Miatat láttam a hétvégén, nagyon jó érzés evvel az autóval minden perc:!
Szombaton 7 (+1) miatával futottam össze.
Az úgy volt, hogy leugrottam Pomázon tankolni, de a 95-öst épp töltötték, ezért csak 99 volt. Így muszály volt felugrani Dobogókôre. Lefelé jövet ketten jöttek szemben, gondolom VDaNi és egy NB.
Aztán Pomázról Szentendrére egy világoskékes-pezsgôszínû NB. Majd Szentendrén egy piros NC. Aztán a budakalászi Cora körforgalomnál összefutottunk Grammal és Szenyorral. Aztán Pomázon még egy ezüst NC.
A plusz 1 meg Gyéé-é, akihez tulajdonképpen indultam. Azt azért nem számoltam bele, mert az tervezett volt, bár az övét most láttam elôször.
Vasárnap 2/A-val párhuzamosan Dunakeszinél villogás NB-vel?
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Szia Karesz!
Én voltam, kb. 1,5 hete lakos azon a környéken, vicces, hogy találkoztunk...
Piros NB Mohácson???
Zöldes, alatt azt a nagyon világos zöldet értem, ami már majdnem szürke, nem tudom a pontos színkódját... Ha jól látam a szomszéd teremgarázsba állt le...