Turp
Velünk: 5851 napja
Szombat délután a Kerepesi úton Matt annyira el volt foglalva hogy még köszönni is elfelejtett
Szombat délután a Kerepesi úton Matt annyira el volt foglalva hogy még köszönni is elfelejtett
Csütörtök 1/2 6 körül az M7-en Szfehérvár és Budapest között spanyol rendszámmal valaki?
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
A kéket én is gyakran látom Tatán. Villogni abban a városban nem a legszerencsésebb, mivel orrbaszájba van rendőrrel, okkal ok nélkül büntetnek, mindíg- és mindíg máshol traffiznak... stb., így az ilyen jelzésre még a bennszülöttek is satuznak egyet.
Ja és villogásért is megbüntetnek
Ma délután Tatán egy jég-kék FL? Villogtam OFFból, de csak a féket kezdte el nyomni. Azért üdv!
vajh kikre mondta a benzinkutas gyerek ma, hogy látta milyen vidáman pörögnek most az ilyenekkel a körforgalmakban, mert többet is látott, amikor havazott. (Győr)
Ma 13.30 körül a Váci úton kék keménytetős NB (srác baseball sapkában).
Én persze off autóban, de azért dudáltam kettőt.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Lehet, hogy az én régi kocsim volt. Érdekes, hogy 3 éve ott adtam át a vevőnek és ott láttam utoljára.
Amúgy van még vagy 3-4 ilyen színű. legalábbis én ennyiről tudok.
Nem, egyelőre vidéken van az autó, de tavasztól Bp körül leszünk....az vagy ICE kollega volt autója volt, vagy a 3. kék. Jah ezüst keménytető van fent...így egyedi teljesen
off autóval voltam ma délután a Múzeum krt-on. sorban előttem szép ezüst NB (ILN-). mellette baromarcú piros astrás gyerkőc ordibálgatott ki az ablakon. remek mondhatom...
ha én látok egy szép vagy érdekes autót sosem irigykedem, örülök magának az esztétikai élménynek. kívülről hátulról annyira jól néz az mx5
off autóval voltam ma délután a Múzeum krt-on. sorban előttem szép ezüst NB (ILN-). mellette baromarcú piros astrás gyerkőc ordibálgatott ki az ablakon. remek mondhatom...
ha én látok egy szép vagy érdekes autót sosem irigykedem, örülök magának az esztétikai élménynek. kívülről hátulról annyira jól néz az mx5
Suprabp1 Ma du-án egy körül én integettem off autóból a Koppány u.-ban! Te utána mentél be a Tuskó parkolójába. Szép az autó főleg így hardtoppal nagyon mutatós!
Hi Turp! Szombat du. én voltam