KottG
Velünk: 5808 napja
KTom nem jártál ma véletlenül a budai alsó rakparton, mert egy hasonló szépség jött szembe...
KTom nem jártál ma véletlenül a budai alsó rakparton, mert egy hasonló szépség jött szembe...
Sopronban a Löver Hotel parkolójában péntek(11.27) este láttam egy NB-t BRG (zöld) és hátsó külső csomitartó. valaki innét?
Hali
Szombat délután a Rákóczi úton Keleti és a Blaha között én ezüst NB/FL te szürke NB /FL esetleg innen valaki?
Szombaton 3 db Miatát láttunk Bp-en, ebből Bird kolegát meg is ismertem épp a Lánchídra kanyarodott fel este
Persze off autóval voltunk.
Hmm... én a múlt héten 6-személyes offal, családdal Szarvason süttettem a hasam a bágyadt őszi napsütésben... Van még ződ HPU kszenonnal a városban? Vagy unatkozott a kisautóm és önállóan útra kelt? Netán valaki kölcsönvette? Rejtély...
Nyitott tetővel én voltam Diósdon. Érden műszakiztattam, amíg nincs itt a tél nagyon, addig igyekszem élvezni.
A mai nap meglehetősen eseménydús volt miata-spot-olás szempontjából. Délután Diósdon KYR frsz.-ú piros NA nyitott tetővel, fél óra múlva ugyanott Interspar előtt Obela (ha jól láttam oldalról a xenon-t) pár órával később a Közraktár mellett parkolt HPU frsz.-ú szintén sötétzöld NB (megint Béla?) csak az a baj, hogy én minden alkalommal OFF autóban ültem
22-én kora este felé az M0-on, kb. M7-ig egy kék NB jött mögöttem (LGR-...) innen volt valaki?
utólag is üdv!
uhh hát kimentünk camponáig, onnan vissza a nagytétényi útról fel a dombra kis kanyarvadászat a régi hetesig, ott le a sportmax fele, budaörsi reptér, onnan át kamaraerdei út szoborpark fel onnan le campona újra majd haza
Ha ezt tudom, fordultam is volna...
Merre vandálkodtattok?