KottG
Velünk: 5806 napja
Ma 3-4 körül budafokon a egy bordó és zöld konvoj?
Ma 3-4 körül budafokon a egy bordó és zöld konvoj?
Bird, én azt még nem vettem észre, de egy nagyon helyes szőkésbarna hajú leánykával szoktam látni!
Bár könnyen lehet, hogy nem ugyanarról a kocsiról van szó, de gondoltam megosztom veled...
Budakeszin kié az a piros NA, amin kb 10centis nyomtávszélesítő van?
))))
De kár h nem találkoztatok kedvesemmel, de majd legközelebb szólj ha Pakson jársz találkozzunk feltétlen.
Üdv,
KToM
Hali!
Ma ILU melletem parkolt Pakson az atom centernél.Sajnos én off autóval voltam (Suzuki)
Feel da faya, tak' da ride, sunshine, driftin' MX5! B-)
Ki volt az a szimpatikus fiatalember??
De közben rájöttem valamire.
Biztos azt hitte multibilliárdos cabrio Lamborghinisek állnak az út mellett
Tegnap este a MÜPA-nál fekete NC.
3 MX-5 állt az útszélén és integetet, az egyik szimpatikus fiatalember közülük még ki is állt az út közepére és megkérdezte: "HÁ MÉÉÉ NEM TUC KÖSZÖNNI TEEEE.....!!!!" De tényleg mér?
tegnap (vasárnap 09.26) délután Pápa mellett egy szürke Magic ????? (és nem én). Egy kanyarban jött szembe Takácsiban, nem volt időm jól megnézni ki is volt
tegnap (vasárnap 09.26) délután Pápa mellett egy szürke Magic ????? (és nem én). Egy kanyarban jött szembe Takácsiban, nem volt időm jól megnézni ki is volt
Kedd este a Roosevelt térnél a körforgalomba beestem, egy ezüst nb elé ,de tova "drifteltem".
Bocsi, ha közel volt...
nem öregszel, vagy akkor én is. gondolom egy XK-t néztél be nem?
múltkor én is nézem: "Mekkora NB getz!" aztán láttam, hogy vadmatska volt az orrán
Tegnap Hüvösvölgyi út NA keménytetővel? Mi van jön a tél????
TOM