Suri
Velünk: 6116 napja
A berényi utca (I. ker.) tetején ki szokott parkolni, egy motor rendszámú (U-s) rendszámmal? Ő írt nekem levelet, hogy megvenné a felniejimet? Volt ott már egyszer piros NC-is.
A berényi utca (I. ker.) tetején ki szokott parkolni, egy motor rendszámú (U-s) rendszámmal? Ő írt nekem levelet, hogy megvenné a felniejimet? Volt ott már egyszer piros NC-is.
Feel da faya, tak' da ride, sunshine, driftin' MX5! B-)
Piros, parkoló NA az Amerikai úton?
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Lehetett ez a piros NB 17.30 körül Szada után Mogyoród fele?
KToM más autóból
Szerintem a Váci út én voltam Volt elöl rendszám rajta, vagy nem?
Én nem láttalak, hol voltál?
Matricarendszámra emlékszem, EU jel nélkül, Te voltál?
Én a Meder utcából kanyarodtam ki, de off autóval. Ma direkt a kicsikémmel mentem, de persze nem találkoztam senkivel.
Matricarendszámra emlékszem, EU jel nélkül, Te voltál?
Én a Meder utcából kanyarodtam ki, de off autóval. Ma direkt a kicsikémmel mentem, de persze nem találkoztam senkivel.
Arany NB Tatabányán? Én piros NA-ból integetek, ő meg előttem keresztben-kerékcsikorgatva fel a hídra :D
Ma, piros NA LAV-XXX rendszámmal XIII. ker. Pannónia utca.
Ő parkolt ki, én meg jól megmosolyogtam. Mivel gyalog voltam, azt hiszem nem értette
Tegnap negyed 6 körül a Váci úton, a Duna Plazánál, ha jól emlékszem kék NB szőke, női soförrel.
Hali!
Ma délután kőbányán a Harmat utcában zöld jobbkormányos NA valaki innen?Én sajnos Off autóban
sziasztok,
ma délben 2 percen belül 2 miatával is sikerült összeakadnom (kék NB, HOT-...), volt némi villogás illetve integetés is
LS... rendszámmal, illetve egyből utána egy szürke is, a Donáti utca (ott amúgy is állandóan parkol egy német rendszámú) majd Iskola utca.
yoko