Erno
Velünk: 7081 napja
Sok fura ember él ezen a földön. van aki vonatokat fényképez, és összeírja hánykocsi volt rajta és mit vitt, van aki meg a rendszámokat rendezgeti sorba. De úgy néz ki, nem is kevesen csinálják.
Sok fura ember él ezen a földön. van aki vonatokat fényképez, és összeírja hánykocsi volt rajta és mit vitt, van aki meg a rendszámokat rendezgeti sorba. De úgy néz ki, nem is kevesen csinálják.
Sziasztok!
Bocsi de nem tudjátok, hogy ez miez? Kik csinálják és miért? Az én rendszámomat is megtaláltam de szerintem mások is meglelhetik az övéket. Itt egy példa fotóval: http://forum.index.hu/Article/jumpTree?a=79111551&t=9158782
sorry, éppen csukva lehetett a szemem még az álmosságtól
csak amíg nem kapott egy 12 ezres büntit a közterületesektől...
amúgy én vagyok kilomaster új tulaja
költözött a Kleopátra házhoz egy kék nbfl. Valaki bevállalja?
laran: Fő a jóindulat...
Páromnak mondtam, hogy csak ésszel csajozzon a verdával, mert úgyis bemószeroljátok
Jóduma...
Na ja. Nálunk kicsi városunkban meg pláne. A szomszéd csaj is azt hitte, hogy lebuktat. Jól meg is mondta a páromnak, hogy "namilyenpasidvannneked fijjjatal tyúkokat cipel a puccos kábriójában". Aztán kiderült, hogy az a fiatal pipi, akivel a kocsiban látott, a párom volt...
Van itt figyelő szem rendesen, óvatosan szabad csak félrelépni ha Mazdával megy az ember )))
Nem nem, csak sofőrt fogadtam mert már nem bízok magamban...:-) Túl gyors nekem ez a gép:-)
Igen próbakör volt. A srác még nálam is megszállóttabb, ha jól emlékszem az ötödik vagy hatodik 626-osát használja, igazi maximalista. Neki való az Anni.
Tegnap Matt úrfit is láttam a Szentendrein befelé, mjad kicsivel később Gyéé verdáját ellenkező irányban. Gyéé, nem te ültél a volán mögött, csak nem próba kör volt!?
Feel da faya, tak' da ride, sunshine, driftin' MX5! B-)
KGG ez a varázslatos rendszám sötétszürke NC ...
Feel da faya, tak' da ride, sunshine, driftin' MX5! B-)