uno1
Velünk: 4174 napja
Bocsánatot kérek attól a bordó nbfl és audi tt től, akik közé befurakodtam vasárnap biatorbágy és etyek közé!
Bocsánatot kérek attól a bordó nbfl és audi tt től, akik közé befurakodtam vasárnap biatorbágy és etyek közé!
Üdv a BRG Miata-nak tegnap este 8-9 között a 67-esen!
Off autóval voltam.
Szervusztok
Szépen duruzsolt . 25 éve először voltam Kelet-Magyarországon, de az utak minőség nem olyan rossz, mint amire számítottam. Tudtok arra még hasonló terepről?
Szervusztok
Szépen duruzsolt . 25 éve először voltam Kelet-Magyarországon, de utak nem olyan rosszak, mint amire számítottam. Tudtok arra még hasonló terepről?
Hali!
Én lehettem az ezüst NB-s. Friss szerzeményemmel gurultunk egyet. Most először volt szerencsém arra kerülni egyet, elég jó szakaszok vannak.
Pacsi. NYW
Hali!
Én lehettem az ezüst NB-s. Friss szerzeményemmel gurultunk egyet. Most először volt szerencsém arra kerülni egyet, elég jó szakaszok vannak.
Pacsi. ????
Én voltam! Csak nem narancsszínű,hanem zöld.És nem NB hanem NC.Jaa,meg nem Miskolcban,hanem Miskolcon.
A többi stimmel.
Helló ! Fehér NC péntek délután 3 óra felé,Egerben a Szépasszonyvölgyi elágazásnál.Klubtárs vagy ?
Puszi pacsi hello szia szeva’ a kékeszöld nb-nek Dobogókő felé az esztergomi elágazásnál és a szürke/grafit nd-nek a Szabó Ervin könyvtárnál.
Touge Runnerz
Dec 27 12:45 Kecskemét Malom center mélygarázsban ezüst NB nyitott tetővel
ki volt?
Több Miata egy háztartásba? Gábor, hová vezetne ez?! :D :D :D
Hali! LVS rendszamos NA innen? Nagykovacsiban all a hazam elott pont, azt hittem felesegem meglepett egy NA-val, de sajnos nem...
Szombat délután sötétkék NB Cerednél nem bírt betelni az úttal...
Origo Filmstúdióban parkolt velem szemben egy fekete NBFL, NSD-XXX rendszámmal, "Friends of MX5" rendszámtartóval. Innen volt valaki?
BA