Pampalini
Velünk: 4545 napja
Tegnap 3 ND-vel is találkoztam, egyik sem intett vissza! Ennyire szarul lehet belőle kilátni? :-)
Black Sushi
Tegnap 3 ND-vel is találkoztam, egyik sem intett vissza! Ennyire szarul lehet belőle kilátni? :-)
Black Sushi
Nagyon jó kocsi. Én nekem is a bemutatása pillanatától nagyon tetszett, de fílingben soha nem fogja utolélrni az MX-5-öt.
Ha nem lett volna a hátsó “ülésre” szükség, akkor maradt volna az MX-5.
Amúgy szívesen viszlek, ha szeretnéd...
Ha esetleg vasárnap jössz Tökölre, akkor szívesen lennék utas egy körre
De bármikor máskor is megnézném! Cserébe fel tudok ajánlani egy kör mx5-özést
Touge Runnerz
Nagyon jó kocsi. Én nekem is a bemutatása pillanatától nagyon tetszett, de fílingben soha nem fogja utolélrni az MX-5-öt.
Ha nem lett volna a hátsó “ülésre” szükség, akkor maradt volna az MX-5.
Amúgy szívesen viszlek, ha szeretnéd...
Nagyon örültem neki!
Kissé elvagyok miatátlanodva (nem teljesen, csak eladósorban van és nem használom).
De mindig megdobban a szívem, ha ilyen kis csapatot látok!
Azt a gt86-ot nyálcsorgatva néztem ahogy szembejött.
Azt az autót azóta imádom amióta piacra dobták. Ha telt volna rá, akkor most nem mx-em lenne az biztos
(Egy körre be lehet kéreckedni?)
Touge Runnerz
Szia!
A villogó én voltam, nagyon szeretem a GT86-ot, gyönyörű a kocsid, gratulálok hozzá!
Szia!
A villogó én voltam, nagyon szeretem a GT86-ot, gyönyörű a kocsid, gratulálok hozzá!????
Jaaaa...
Csak a “jövésmenésben” még első körben Dobogókő volt megjelölve. Meg valami másik útvonal...
Mindenesetre örömet okozott a látványotok! Annak meg külön örültem, hogy kaptam egy villogást a Toyotámmal... (bár lehet, hogy csak vakít a fényszóróm, azért :-) )
Milyen brigád gurult ma 21:15-kor Pátyon?
Off autóval voltam, de az első (ha jól láttam fehér NC) így is villogott.
大使館
Voltunk páran, 8-9 autó. Pilisjászfaluról jöttünk hazafele.
Milyen brigád gurult ma 21:15-kor Pátyon?
Off autóval voltam, de az első (ha jól láttam fehér NC) így is villogott.
Piros ND Tatabánya Béla király körtér?
Nem facelift ezüst NB, Morganes helyeken parkolva a garázsban, esetleg magadra ismersz?
Szervusz Lili!
Ma délben a Bükkben Répáshuta közelében fekete NC...?
Sziasztok,
PDP-s rendszámú zöld NB, Decathlon parkoló, Budaörs, ma. Itt vagy?
act911
act911
"Mindannyian gyerekek vagyunk, az egyetlen különbséget egy felnőtt és egy gyerek között a játékaiban találjuk meg. Fontos, hogy mindig megtaláljuk a visszautat ehhez az állapothoz." Ayrton Senna
<