Soma
Velünk: 3372 napja
Fekete NC Pilisszentkereszt-Szentendre között. 15-óra körül. Én zöld NA-val voltam
Üdv- innen is.
Fekete NC Pilisszentkereszt-Szentendre között. 15-óra körül. Én zöld NA-val voltam
Üdv- innen is.
Azért nem mindenki alszik! Az ETO szórt köves parkolójában ma 15.50-kor láttam egy szép szürke (valószínű) NB-t. nem nagyon zöröghettem Neki, offossal voltam, de a hátsómban egy süni jött világító tetővel, hála a ... sziréna nem szólt. Ha közülünk való voltál, most örülök Neked. Szép nagy játszótér, remélem jó nagyot tekertél.
A túrázás fárasztó, de 60 felett jobb, mint a nő.
tegnap győrbe menet vámosszabadi felől mértek... délután haza pedig a másik irányba :D
és a vicces, hogy waze-nek köszönhetően úsztam csak meg
Tegnap voltunk egy 110km-es "ha már szép idő van, nyitott tetővel" körön. Győrben, és Komáromban.
Ekkora szopásom még nem volt. Minden tökéletes volt, nem fáztunk, sütött a Nap, száraz út... de: Szlovákiában ünnep a Vízkereszt, minden zárva, tehát nem tudtunk venni ruszlit, a hozzá illő félbarna kenyérrel. A hab a tortán, hogy szinte minden betartva kocogtam végig, és Komárom déli kivezetőjén, a város határában ráfutottam egy háromlábúra kb 62-vel. Megüt a guta, ha ezért meghágnak. Legalább "száguldoztam" volna Költsék gyógyszerre!
Bocs, rossz helyre írtam, a Győri oldal volt előtte.
A túrázás fárasztó, de 60 felett jobb, mint a nő.
Tegnap voltunk egy 110km-es "ha már szép idő van, nyitott tetővel" körön. Győrben, és Komáromban.
Ekkora szopásom még nem volt. Minden tökéletes volt, nem fáztunk, sütött a Nap, száraz út... de: Szlovákiában ünnep a Vízkereszt, minden zárva, tehát nem tudtunk venni ruszlit, a hozzá illő félbarna kenyérrel. A hab a tortán, hogy szinte minden betartva kocogtam végig, és Komárom déli kivezetőjén, a város határában ráfutottam egy háromlábúra kb 62-vel. Megüt a guta, ha ezért meghágnak. Legalább "száguldoztam" volna Költsék gyógyszerre!
Tokaj. 14 óra körül. Világoskék nb vagy nbfl. Majd kiestél a kocsiból úgy integettél. Itt vagy? Ezüst nb-vel voltam.
Ez volt életem első szembe találkozása. Egy hete van meg az autó. Hallottam, hogy ez így megy. Tetszik.
Üdv.
Tokaj. 14 óra körül. Világoskék nb vagy nbfl. Majd kiesés a kocsiból úgy integettél. Itt vagy?
Ez volt életem első szembe találkozása. Egy hete van meg az autó. Hallottam, hogy ez így megy. Tetszik.
Üdv.
Tokaj. 14 óra körül. Világoskék nb vagy nbfl. Majd kiesés a kocsiból úgy integettél. Itt vagy? Ezüst nb-vel voltam.
Üdv.
Világoskék nbfl nyitott tetővel múzeum körúton most! Jár a taps!
:D
Touge Runnerz
Tokajban, a parton állt egy MLA rendszámos égkék NB, későn vettelek észre, nem tudtam jelezni ????
Piros NA MTA rendszámmal nem a Deloitte rendezvényén van véletlenül? Rögtön lecsaptam a melletted lévő helyre :-)
Reggelente Szfvár. Fiskális úti körforgalom és a Kossuth iskola között látlak, fekete PH kezdetű NB-vel. Köztünk vagy?
A véletlen az NEM Miata!
185000
Hány km van benne?
Igen, néha töltögetni kell...
Egy szürke és egy fekete. Arco és Szroli! Rendes tőled hogy bevártál minket..... :-)
(kicsit füstöl a kocsid visszaváltásnál)
Black Sushi
Egy szürke és egy fekete. Arco és Szroli! Rendes tőled hogy bevártál minket..... :-)
(kicsit füstől a kocsid visszaváltásnál)
Kik voltak a 2 egyforma szürke NC-vel tegnap a Bükkben, akiket csak néha kellett megvárni? :DDD