mukimano
Velünk: 5694 napja
Sziasztok!
Én is győri vagyok, csak sajnos bp-en dolgozom, mindenesetre hétvégén megyek haza Győrbe...
Sziasztok!
Én is győri vagyok, csak sajnos bp-en dolgozom, mindenesetre hétvégén megyek haza Győrbe...
Rendben van benne lennek de,igazabol szivesen ellatogatnek valami osszejuvetelre is ,ha a kozelben lenne valahol a kozeljovoben...bar a talvolsag sem ojan nagy gond....hisz kabriozni elvezet.... :D
Rendben van benne lennek de,igazabol szivesen ellatogatnek valami osszejuvetelre is ,ha a kozelben lenne valahol a kozeljovoben...bar a talvolsag sem ojan nagy gond....hisz kabriozni elvezet.... :D
szia Gólem
helyes, mindig van mindenféle összejövetel, meg csak úgy összefuthatunk Győrben is
koszzi az udvozletet remelem meg osszefutunk valamikor a kozeljovoben....mar probalkoom a tagsaggal....kitudja sikerul e.....
Szia Erno en mar probalkozom kozetek kerulni......arany Miata NB asvanyrarorol
Zuglóban az Ond Vezér-Szentmihályi kereszteződés környékén az egyik panle parkolójában szokott állni egy bordó NB. Klubtagé? Mindig arra megyek haza és megcsodálom... B-)
Feel da faya, tak' da ride, sunshine, driftin' MX5! B-)
Én is az Őrséget jártam ill. a hármashatárt, ha valaki erre jár nyugodtan csörögjön, ha nem akar gyedül kanyargni
Ma és holnap viszont Pécsen vagyunk az MX5-el, úgyhogy itt elértek!
Piros NC német Rendszámmal jelen...remélem hamarosan Clubb tagként :-)
Fehér NA jelen, piros NC (unokatesóm) még nem klubtag, de ami késik... Nagy volt amúgy, kár, hogy hamar elváltak útjaink, de még a messzi északra kellett tennünk egy kitérőt.
Balatongyörök, kilátó parkolóban épp indultunk mikor 2 MX-5 tűnt fel:
piros NC német rendszámmal és
fehér NA - EMH-xxx
71-es 84-es elágazásáig mentünk együtt aztán mi tovább haladtunk 71-esen, ahol is Paloznaknál
arany NB(FL) majd
71-esen Kenessénél angol NC... integettünk, lassan leesett nekik, h nekik szól az integetés és visszaintegettek, de vsz Angliában nem integetnek Mazdások egymásnak, mert folyamatosan lengene a kezük
nem is tudom illik e még emlékezni aTitán kiskocsmára, vagy már csak a történelem könyvekben olvasható, de amúgy igen,
Halászlé = Titán kiskocsma Ásványráró / Szigetköz
Innen is üdv annak a dunaszerdahelyi rendszámú fiatalúrnak, akivel a II. Ásványrárói Tunningshow-n találkoztunk !!! (arany NB)
Ásványráró. Hm, az ország legjobb halászléje kapható a Titán nevű kiskocsmában.