TomyD
Velünk: 3050 napja
Minden reggel arra megyek. Illetve most, hogy vége a sulinak és már nincs nagy forgalom a 7-esen megyek Nagytéténybe, onnan meg Törökbálintra dolgozni.
Minden reggel arra megyek. Illetve most, hogy vége a sulinak és már nincs nagy forgalom a 7-esen megyek Nagytéténybe, onnan meg Törökbálintra dolgozni.
Tegnap átruccantam Budakeszire és meglepően sok Miatával találkoztam kb. 1 óra alatt.
A Telki felöl jövő út lámpájánál piros NB/FL fél 7 körül, aztán asszem ezüst NA szőke lánnyal intettünk össze, majd egy rajtszámos piros miata két utassal egy mellékutcában vhol és végül hazafelé valahol Budakeszi és törökbálint között ezüstös NB/FL ez már 1/4 8 körül lehetett. Üdv innen is mindenkinek! Gurulhatnánk néha együtt is a környékről ha már ilyen soakn vagyunk!
大使館
16óra körül, xi ker M1 és régi 7-es út között (Neszmélyi út) két mx5 is volt egymás mögött. Egy fekete nb, mögötte ezüst nc,
...pedig este én is karcoltam az aszfaltot fel alá érd,bia,telki,budakeszi,páty felé...de egy mazdát se láttam pedig off autóból minden nap dömping...gondolkodtam is mennyi mx5 lehet most Magyarországon!?
Tegnap átruccantam Budakeszire és meglepően sok Miatával találkoztam kb. 1 óra alatt.
A Telki felöl jövő út lámpájánál piros NB/FL fél 7 körül, aztán asszem ezüst NA szőke lánnyal intettünk össze, majd egy rajtszámos piros miata két utassal egy mellékutcában vhol és végül hazafelé valahol Budakeszi és törökbálint között ezüstös NB/FL ez már 1/4 8 körül lehetett. Üdv innen is mindenkinek! Gurulhatnánk néha együtt is a környékről ha már ilyen soakn vagyunk!
Kb 3/4 3 Bp. XVIII. Üllői út, fekete NC (ND?), villogtál, én végre tudnék vadul integetni, "pislogni", de pont fontos telom volt, egy bárgyú intésre futotta... de azért HELLOSZIASZEVAAAASZ a zöld NA-ból!!!!
pedig mióta megvan a verda senki nem jött szembe erre ezt is elszalasztom
Nagyjából Mogyoródtól az M3-on Pest felé együtt jöttünk egy zöld NB-vel és két utasával, külföldi rendszáma volt,nem tudom pontosan honnan. Szép nagyot integettunk szetvallaskor
Ha honi,akkor innen is üdv!
Nagyjából Mogyorótól az M3-on Pest felé együtt jöttünk egy zöld NB-vel és két utasával, külföldi rendszáma volt,nem tudom pontosan honnan. Szép nagyot integettunk szetvallaskor :)
Ha honi,akkor innen is üdv!
Mátészalka mellett kék NBFL-lel jöttem szembe, intettünk egymásnak
Üdv!
ma d.u. a vácin szembe integettünk át egy zöld nb-be... off autóval voltunk, de az utasod szemmel láthatóan visszaintett tourist voltál? vagy valaki más?
ma d.u. a vácin szembe integettünk át egy zöld nb-be... off autóval voltunk, de az utasod szemmel láthatóan visszaintett ????
ma d.u. a vácin szembe integettünk át egy zöld nb-be... off autóval voltunk, de az utasod szemmel láthatóan visszaintett ????
ma d.u. a vácin szembe integettünk át egy zöld nb-be... off autóval voltunk, de az utasod szemmel láthatóan visszaintett
Fekete NC NVL-XXX- Keleti parkolo?
NTH a Tuzer utcaban mostansag?
Pár perce, Szfvár. Wörösmarty tér, fekete (talán) NB NMW vagy MNW rendszámmal, katyúsaként hátrameredő dobozzal. Köztünk van?
A véletlen az NEM Miata!
Nyiregyhaza Spar?☺