b_ricsi, 2017-05-20 23:12:19Gyéé, 2017-05-20 20:36:15jfarkas, 2017-05-20 19:58:35Válasz erre: @Gyéé #119341
ez annyira nem meglepő, ha figyelembe vesszük, h egy A5ös majdnem 2x annyit nyom (az új A5 quattro 1820kg )
De mégis, ha figyelembe vesszük hogy 5.8 alatt van százon ami kb fele annyi idő mint amit egy lomhább 1.6-os NB tud a valóéletben. Az audi tényleg tudja ezt mert bazigyors DSG váltója van és nem pörög ki az összkereke.
igazából ez annyira meglepő, hogy kb egyetlen mx5 jöhet szóba ami képes erre:
hehe, nem én voltam, utoljára vasárnap mentem vele brezován
Viszont szerintem csak egy szimpla gyári 1.8 volt amivel összefutott a haverod. Régen amikor még szívó miatáim voltak, azokkal is nagyon jókat lehetett vele rajtolni pont a sperr meg a kis súly miatt. Rajt után amikor már kellene az erő, lemarad, de 100ig egész jó gyáriban is...
Minden lehetséges csak hát neki magának is mx5-öse van, csak nem tudta meglepni egy másik gyári mx? Meghát én vezettem azt az audit, irtózatos ahogy gyorsul. Tudom hogy a nagy autókat meg lehet lepni de szerintem az összkerekes DSG az olyan hogy csak lepadlózod és hozza a katalógusadatot, nem is lehet elbénázni.
Rosszul írtam, nem A5 hanem A7. Ilyen:
https://www.youtube.com/watch?v=KvFwkfZgVoc