CsBeci
Velünk: 3108 napja
Tegnap 15:15kor Infopark NOU696 feket NB köztünk vagy?
Tegnap 15:15kor Infopark NOU696 feket NB köztünk vagy?
Barátomat a 300valahány lovas A5 quattrojàval neglepte egy kék NBfl a Hungária körúton a héten. Azt mondta 70-ig bírta a tempót az MX.
Az azért elég izmos, ez az audi 5,8 alatt van 100-on és gondolom pont a rajt az erőssége.
Barátomat a 300valahány ovas A5 quattrojàval neglepte egy kék NBfl a Hungária körúton a héten. Azt mondta 70-ig bírta a tempót az MX.
MJS zöld NB most megy elöztem Vizsolyon :-) Innen valaki?
Dunakeszi Lidl. Most.
5 perccel ezelőtt gyönyörű bordó NC a gödöllői művház parkolóban. Itt vagy?
Ca. 20 perce Szfvár. Pozsonyi úton végig mögöttem jött illetve elengedtem így elöttem ment egy NB NVZ rendszámmal. Fekete Fiat Multival voltam, nem tudtam hirtelen villantsak vagy integessek. Köztünk van?
A véletlen az NEM Miata!
Ca. 20 perce Szfvár. Pozsonyi úton végig mögöttem jött illetve elengedtem így elöttem ment egy NB NVZ rendszámmal. FeketeFiat Multival voltam, nem tudtam hirtelen villantsak vagy integessek. Köztünk van?
Ca. 20 perce Szfvár. Pozsonyi úton végig mögöttem jött illetve elengedtem így elöttem ment egy NB NVZ rendszámmal. FeketeFiat Multival voltam, nem tudtam hirtelen villantsak vagy integessek. Köztünk van?
Hmmm... Krisz41 autója volt az NCU.
NCU 993 Szentmártonkáta ezüst NB Viragbolttal szembe dohánybolt melletti parkolóban, UED751 zöld NB Nagykáta Mol Penny közt, mindkettőt 13 óra körül láttam. Innen esetleg valaki?
Nr3.: ND 1,5 Blue Reflex 2017
Nr2.: 2.0 NC FL 2010
Nr1.: NB 1,6 Klíma 1998
Ma reggel (kb 15 perce ) (asszem) szürke (asszem KKY-***) rendszámmal NC a BudaWest üzletházba behajtva. Köztünk vagy?
Zöld NA felfelé Dobogókő felé Szentendre felől, mi már lefelé gurultunk akkor.
Piros NA talán LSB rendszámmal akit Kőbánya vasútállomástól az Örsig kisértem.
Gyönyörű mindkettőtök kocsija.
Üdv a sötétkék NB-ből
Ismerős autó
Ma délelőtt Komáromban piros ND vagy RF?!? meglepődtem, és szembesütött a nap. Azt hiszem NSV rendszám. Üdv!
Reszvetem az ND nek, látom a kocsi jár, csak a karosszéria ment szet.rosszabbul néz ki mint amekkora a baj
Győr Szent Imre út!
Itt is helló!
Szentendrén mászkáltam, és amint megláttam, tudtam hova parkoljak :D
Innen valaki?