Narancs
Velünk: 4573 napja
5perce gresham melygarazsbol ki bordo NC? Off Juke-al en engedtelek be
5perce gresham melygarazsbol ki bordo NC? Off Juke-al en engedtelek be
Én voltam Debrecenben a fehér passattal aki kiengedett és egy drifttel köszönted meg:
Szép az autód!
Köztünk vagy?
szentgotthardon lattam cetlit igy hagytam
Tetszik az ötlet. Egy húzós nap után valamikor Brezován levezethetnénk a gőzt :D
Ahoj!
Mert tudtommal eddig nekem van egy zöld 1.8NB-m 17'kerekeken(sokáig a 4-esben parkoltam, de melóhelyet váltottam Bosch-on belül, és most már az 1-es főportába parkolok(BMW Hybrid hajtáshoz az erősáramú motorvezérlő egységet mi gyártjuk:D). Csak délutánosba jövet tele van a parkoló így kénytelen vagyok a murvára állni(Hyundai szalon mellett).
Jó elrugni a gázt ha üres a parkoló, kis köveken ki lehet tenni a seggét
No majd Brezován, ha összegyűlünk elegen
2. mx5 meg egy Piros NA. Ez pedig az egyik kollégámé.
Akkor lehet hogy még találkoznak a kocsik a parkolóban :D
majd egyszer krúzolunk ha sajáttal jövök!
üdvözlet
Értem. Akkor hát jó szórakozást 60-ban!
igen, ott láttam a géped. az enyém a 4-es parkolóban állt, csak a vendégkártya sz*rakodás miatt ugrottam át oda 2x.
az egri bosch as-nél dolgozunk, csak most másfél hétig járunk ide (a tréning centeretek zöld termében ülünk épp)
én természetesen mx5-tel járok, de a héten (ide) céges octavia-val jövünk
a másik 2 autót még nem láttam
igen, ott láttam a géped. viszont az enyém a 4-es parkolóban állt, csak a vendégkártya sz*rakodás miatt ugrottam át oda 2x.
az egri bosch as-nél dolgozunk, csak most másfél hétig járunk ide (a tréning centeretek zöld termében ülünk épp)
én természetesen mx5-tel járok, de a héten (ide) céges octavia-val jövünk
a másik 2 autót még nem láttam
Így van, általában az 1., nagy parkolóban szoktam állni. Ti merről, honnan, hova? Itt dolgoztok, bedolgoztok, Mazdával jártok?
Általában egy szürke NC-t szoktam látni az 1. parkolóban, meg egy piros NA-t a 4. parkolóban...
itt dolgozhatsz (60bosch), mert én is láttam már 1-2x...
múlt héten én is itt parkoltam és jelenleg is itt vagyunk (holnapig), csak most cégessel
itt dolgozhatsz (60bosch), mert én is láttam már 1-2x...
múlt héten én is itt parkoltam (4-es csarnok parkolóban) és jelenleg is itt vagyunk (holnapig), csak most cégessel
Jelen ☺
Megcsináltuk azt az utat visszafelé is. Szuper volt...
Üdv nektek is, jó kis út az érdemes mindkét irányból megjárni. Illetve ha Tarjánból Tatabánya felé mentek ott is egy jó szerpentin van.
91 1.6 NA
93 2.0 Accord
59 1.0 Anglia 105E Építés alatt
ZEFA Klubtársunk mögénk került Héreg környékén és Tatáig együtt gurultunk! Innen is üdv!
Soma.