Tocska
Velünk: 3386 napja
Ma premiernel? Kesobb jottem elobb mentem
Illetve piros Na valahol m7 felol befele ( bocs nem vagyok ismeros pesten)
Ma premiernel? Kesobb jottem elobb mentem
Illetve piros Na valahol m7 felol befele ( bocs nem vagyok ismeros pesten)
Ezüst NBFL akivel reggelente fel hét körül szoktunk találkozni általában Nagytarcsa - 17 kerület között vagy a Pesti úton a 17-ben?
Money won is twice as sweet as money earned
Ma Aquaworldnél, sietnem kellett, így csak egy fotóra volt idő, de innen is üdv a tulajnak!
Debrecen: Mennyi volt az esély rá, hogy tegnap du 6 előtt a Budai elején találkozik 2 MX5 és mindkettő mögött kullogott ugyan úgy egy-egy ezüst Z3 ? Meg volt Kék NC klubtag vagy?
A két szürke NCnek Pécsen, akikkel szombaton délben találkoztunk, innen is helló!
2017-es 2.0-s ND soft top Revolution + OZ Ultraleggera + Ulter exhaust + OEM spoiler
Szürke NBFL-bol nagyot csápolva mentel el mellettem (Batonyterenye felé Pasztorol), de sajnos a tetonk zarva volt, mert nem én vezettem, baratnomet neg "zavarja a szel" (...), es kicsit keson vettelek eszre,igy mar nem tudtam visszaintegetni, de innen is üdv!
KV üdítő stb...
Lehet délután benézek egy pillanatra. Ráérsz?
06306292033
Hol is kezdjem a mai napot, kb 10 Miatával találkoztam :D
Elsőként Fehér ND a bécsi út külső részén, majd két kollégával találkoztam és beszélgettünk is a Dobogókői úton, majd onnan visszafele szembe piros NA, végül a pesti alsó rakparton észak fele kb 5-6 darab NA-tól ND-ig, és még ezen felül is volt pár, akire nem emlékszem, hogy pontosan hol is futottunk össze.
Mindenkinek üdv egy piros NA-ból!
Szia!
Kecskeméti vagy?