Szota14
Velünk: 3069 napja
Újpest - Attila utca NTU rendszámmal sötétzöld NA pár napja itt szomorkodik szegényke, ha jól láttam klubtag a gazdija, tessék járatni ilyen szép időben! :D :D :D
Újpest - Attila utca NTU rendszámmal sötétzöld NA pár napja itt szomorkodik szegényke, ha jól láttam klubtag a gazdija, tessék járatni ilyen szép időben! :D :D :D
Veszprémben a Vajda Guminál ki bujkált tegnap egy fekete NB -vel ?
Veszprémben a Vajda Guminál ki bujkált tegnap egy fekete NB -vél ?
Hali!
Tegnap kb 17:30 körül egy ezüst NB gyál és vecsés között?
Álcáztam magam WarLock kocsijával :D
Ma este 8 körül a Győrben a régi Bellagio előtt bézs tetős nb innen valaki?
Ma délelőtt fél 10 fele Debrecenben a Mikepércsi úton a híd előtt szembe jött velem egy fekete NB lehajtott tetővel esetleg valaki innen? (off autóval voltam) Valamint a decethlonnál is parkolt egy piros NA fél 3 fele. :D
Sziasztok, Mi is Szolnok környékén, Jászboldoghzán vagyunk.
Nr3.: ND 1,5 Blue Reflex 2017
Nr2.: 2.0 NC FL 2010
Nr1.: NB 1,6 Klíma 1998
Üdv itt kelenföldön a sárga nbnek, múltkor Laleenál is láttam
Fiammal azóta is emlegetjük azt a csodás reggelt: Ébresztő óra, hólapát hangját beazonosít, összenéz, vigyorog, szundit kikapcsol, rekordfénysebességgel felöltöz, iskolatáskáért lépcsőházból visszamegy(közben vigyorog), motor melegít, szűz havon nyugiban elindul(váltó-difi átforgat, közben nagyon vigyorog), nulla forgalom: Üllőin keresztbe finom ív, Mázsa tér mögötti üres utcában a Zuglóig feszülő gumipók kilincsről leakaszt, karikakarikakarikapipakarikakarikajajjdejóezkarikapipasöbetűk jó darabig, lila köd elheseget, gumipók visszaakaszt, Pongrác-Fogarasi összeköt, Bíboron balos- Narancs Kának köszön, Pillangóról Mogyoródira enyhe szégyenérzet de gyorsan elfelejt, Baróczy-Egressy sarok szokásos macera, kivár-kilő. Halványan emlékszem rád, mert nem szokványosan kaptad fel a fejed. Onnan már piánóban mentünk, mert sok a gyalogos+gyerek. Szóval mi voltunk azok a fiammal... PAF-ra honosult nemrég a tiéd?
Fiammal azóta is emlegetjük azt a csodás reggelt: Ébresztő óra, hólapát hangját beazonosít, összenéz, vigyorog, szundit kikapcsol, rekordfénysebességgel felöltöz, iskolatáskáért lépcsőházból visszamegy(közben vigyorog), motor melegít, szűz havon nyugiban elindul(váltó-difi átforgat, közben nagyon vigyorog), nulla forgalom: Üllőin keresztbe finom ív, Mázsa tér mögötti üres utcában a Zuglóig feszülő gumipók kilincsről leakaszt, karikakarikakarikapipakarikakarikajajjdejóezkarikapipasöbetűk jó darabig, lila köd elheseget, gumipók visszaakaszt, Pongrác-Fogarasi összeköt, Bíboron balos- Narancs Kának köszön, Pillangóról Mogyoródira enyhe szégyenérzet de gyorsan elfelejt, Baróczy-Egressy sarok szokásos macera, kivár-kilő. Halványan emlékszem rád, mert nem szokványosan kaptad fel a fejed. Onnan már piánóban mentünk, mert sok a gyalogos+gyerek. Szóval mi voltunk az a fiammal... PAF-ra honosult nemrég a tiéd?
Ma este Kelen SC mellet fekete nb?
18:27-kor hazaerek, es meglepodve tapasztalom, hogy mar parkolok a jol bejaratott helyemen egy L**-238 nbvel :D Fiastyuk utcaban. Pont akkor szalltatok be. Innen?