Soma
Velünk: 3311 napja
15-30 körül. 2/a kék nb. Innen?
15-30 körül. 2/a kék nb. Innen?
Special Edition NBFL tegnap kora délután az Aréna Plázában itt van?
Barátnőm majdnem szívrohamot kapott a dudálástól
Hali,
westend parkolo (p1) ma fel 2 korul NB innen valo?
Jelen!
Nem szolnoki vagyok, csak túl szép idő volt ahhoz, hogy ne kerüljek egyet!
Egyébként nincs sok környékbeli mx, aki van, az pedig Pesten él, csak néha ugrik haza Szolnokra. Viszont tényleg összehozhatnánk valamit, facebook-on van egy miata.hu chat csoport, ott már megy a környékbeliek toborzása az egyik kép alatt
Üdv, Marci
Sziasztok!
Szolnokon ma piros NA LPK-...?
Egyáltalán mennyi szolnoki autó van?
Valamikor egy kicsi parkolótali?
Üdv P.
NBFL 2002 Sportive, BRG "Mancs"
NA 1989 SU Red "piNA" felújítás alatt
#sidescoop csigagyár
www.sidescoop.net
Ha Győr és narancs NA, akkor az csakis a Fergeteg lehet.
A múlt heten napi használatban volt ( Merci kötelező szervizen)
Jó kis kocsi, mióta megvan ( feb24) 3 tankot kiautókáztam...
Hali,
Lehel utca JEU piros miata innen valo?
Tegnap este ezüst NB Nancsi neninel?
Money won is twice as sweet as money earned
Ma 11környékén a budai rakparton ezüstös NB, mire intettünk elmentünk egymás mellett, de a visszapillantóban làttam a barátnőm még azt is látta, hogy a másodpilótának hosszú, göndör barna haja volt!
Ezután nemsokkal láttunk egy sötétzöld NB-t Érd felől felkanyarodni a Camponánál lévő felüljáróra.
Valaki fórumtag?
Örülök, hogy láttalak titeket, egy hete egy miátárssal sem találkoztunk, mint olvastam utóbb, mindenki Visegrád környékén tekergett
Hali!
Kb 20 perce Kunszentmártonban a Szentes felé vezető úton sötét NB-vel futottam össze, intettünk! Nem nagyon találkoztam még mx-el a környéken, esetleg köztünk vagy?
Sziasztok,
Most kora este 3 kerület Kecske utcában gyönyörű sötétbarnás NC (NDV). Nagyon szép az autó. Gratulálok.
Csapattag vagy?
Sziasztok,
Most kora este 2 kerület Kecske utcában gyönyörű sötétbarnás NC (NDV). Nagyon szép az autó. Gratulálok.
Csapattag vagy?
Ma Győr Duna Centernél piros vagy narancs NA, intettünk is egymásnak, innen valaki?
Pontosan
Rendszeresen látom az Egri József utcában parkolni a LEG... zöld NA-t. Innen valaki?
Itt van a kék 1.8-as Nb akivel 11 körül a fradi stadiontól a jászberényi útig mentünk? (Ezüst Nb-vel voltam)