Antonio
Velünk: 3359 napja
- "Hát ennek meg miért nincs teteje?"
- "Tehát ez az autó még az autóktól várható alapfunkciókra is képtelen? Hogy elzárjon a külvilágtól?"
Jesszum pepi! A fentieket is egy hölgyeménytől idézed?
- "Tehát ez az autó még az autóktól várható alapfunkciókra is képtelen? Hogy elzárjon a külvilágtól?"
Igen, ketten. Ha egyedul lettem volna akkor csukott teto lett volna, csak a lanyok kikovetelik a nyitott tetot.
En motoroztam eddig 28 evet, en imadom ha csukott teto van felettem
Köszi
Szia.
Igen,a találkozóra.
A többivel tisztában vagyok. ( "görgettem,olvastam")
A vonatkozó fórumban írd fel majd magad fel a résztvevők listájára, ha megnyílik, kb. ennyi.
大使館
A vonatkozó fórumban írd fel majd magad fel a résztvevők listájára, ha megnyílik, és foglalj szállást, ha két napig maradsz, kb. ennyi.
A "legyél te is klubtag" menüpont alatt minden infót megtalálsz
Igen, ketten. Ha egyedul lettem volna akkor csukott teto lett volna, csak a lanyok kikovetelik a nyitott tetot. :)
En motoroztam eddig 28 evet, en imadom ha csukott teto van felettem :)
Igen, ketten. Ha egyedul lettem volna akkor csukott teto lett volna, csak a lanyok kikovetelik a nyitott tetot.
En motoroztam eddig 28 evet, en imadom ha csukott teto van felettem
No, nincs minden veszve. Ma 5-ből 4-en vissza intettek Szentendre és Esztergom között.
大使館
No, nincs minden veszve. Ma 5-ből 4-en vissza intettek Szentendre és Esztergom között. :)
No, nincs minden veszve. Ma 5-ből 4-en vissza intettek Szentendre és Esztergom között.
Nekem ma egy Porsche integetett Felcsúton.
Twilight blue, de szegényen volt olyan por, hogy elment az feketének is már (ami nem is csoda: frissen mosva Taron át felmásztam a Mátrába, onnan át a Bükkbe, majd vissza Salgótarjánba. Ez alatt a 250km alatt rendesen bepiszkolódott)
Fúú ez mikor volt? Ugye nem szemből jöttek, mert akkor nagyon szégyenlem magam hogy nem köszöntem.
Ha a "már nem integetünk egymásnak-szabály"-ról és BMW-ről van szó, engem a minap kellemes meglepetés ért. Egy Z3-ból integettek át nekem Gödöllőn Innen is pacsi!