Erno
Velünk: 7104 napja
Innen is üdv annak a dunaszerdahelyi rendszámú fiatalúrnak, akivel a II. Ásványrárói Tunningshow-n találkoztunk !!! (arany NB)
Innen is üdv annak a dunaszerdahelyi rendszámú fiatalúrnak, akivel a II. Ásványrárói Tunningshow-n találkoztunk !!! (arany NB)
2009.04.29. Római part, építkezés mellett, LAV-xxx?
Titeket is könnyű felismerni. Amikor készült, kérdeztem a barátaim nem lett e nagyon feltünő, a válasz: ááááááááááá dehogy!!! /ez nem nemet jelent??/
Tetszett volna kevésbé feltűnő festést választani
Aj Aj lebuktam, pedig be volt kapcsolva a hőpajzs meg az álcaháló is.
Karpitman-t szerintem titeket láthattunk Balatonfűzfő környékén - kék MX5 NBFL-lel voltunk.
hát én csak áthajtottam Tihany, még mindig nem vagyok hajlandó parkolásrt fizetni, inkább gyalog 5km
hát én csak áthajtottam Tihany, még mindig nem vagyok hajlandó parkolásrt fizetni, inkább gyalog 5km
Sötétzöldet mi is láttuk, téged nem. De egy NC-t talán kéket szintén Tihanyban igen.
Sötétzöld, bukócsöves NB Tihanyban vasárnap délután? Bár parkolt, én meg mentem. Továbbá:
Veszprém körgyűrű vasárnap du. ? Én mentem fel körgyűrűre , ö jött le és távozott a 8-ason Fehérvár felé. Messziről láttam csak hátulját. Ezüst MX-5.
Itt a McCann Ericksonnál, ahol én még most is dolgozom.
Hol voltál Áges kollégája? Mert az én unokatesóm is volt Áges kollégája Rudolf (leánykori Tubák) Annamária jah igen... és Ági nem dolgozott eddig túl sok helyen
Ja, nem olvastam figyelmesen vissza. A Gram egyik rokona munkatársam volt, és a jó bôr-rôl rögtön rá asszociáltam.
Csak nem az Ági?