petbalog
Velünk: 3306 napja
Liszt? :D
Liszt? :D
Debrecenben zöld NB, vászontetővel, már nem mondom meg melyik úton, sajnos off-autóval voltunk. Szép volt a hangja!
Ma reggel 8:30 körül piros ND itegetett vissza az Izabella utcában, köztünk vagy?
Szombat délután
Fekete NB(?FL?) Herendnél a 8-as út felüljáróján?
A sárga NBFL jelen épp új nyári gumijaimat szállítottam tárolási helyére.
Premier Outlet Center, ha jól láttam phoenix NBFL?
Ma 11:40 körül Fogarasi úti Tesconál jött szembe egy racing green NB. Kapálózva integettünk egymásnak :D
A várakozásoknak megfelelően jelentős MX-5-rajzással találkoztam ma az utakon:
Kezdek már én is szezonlázban égni, pedig még egy hónapig pihentetni terveztem a gépet.
大使館
Kezdek már én is nagyon szezonlázban égni, pedig még egy hónapig pihentetni terveztem a gépet.
Kezdek már én is nagyon szezonlázban égni, pedig még egy hónapig pihentetni terveztem a gépet.
Kezdek már én is szezonlázban égni, pedig még egy hónapig pihentetni terveztem a gépet.
A durrogós piros mögött én voltam a Kék NB-s, szépen jöttetek nagyon.
A gyerekülés nagyon jól nézett ki
*update* Most láttam a másik topicban, hogy tényleg Warlock. Miért nem csodálkozom...?
大使館
A gyerekülés nagyon jól nézett ki :)
A gyerekülés nagyon jól nézett ki
Szia, a bordó én voltam, király a gyerekülés
Üdv, Laci
Sziasztok!
Naggggggyon beindult a szezon...
Ma a kisfiammal (5) kedvenc körünk (és a vadonatúj gyerekülés) idei felavatása alatt (5) Budapest - Pilisvörösvár- Csobánka - Dobogókő - Esztergom - Dömös - Pilisszentlászló – Szentendre – Budapest útvonalon több Miatával is találkoztunk. Van akivel 2x is.
- Dobogókő felé fehér NC (T-Online), vele a Bécsi úton később is összefutottunk.
- Dobogókőn bordó NC (lehet hogy veled Esztergom felé is találkoztunk).
- Dobogók Esztergom fele egy NB-vel.
- Lepencétől hatalmas menet Pilisszentlászló - Esztergom felé kisfiam szerint a “durrogó pirossal” (NA) és a kék NB-vel. KIRÁLY VOLT SRÁCOK!
Sziasztok!
Naggggggyon beindult a szezon...
Ma a kisfiammal (5) kedvenc körünk idei felavatása alatt (5) Budapest - Pilisvörösvár- Csobánka - Dobogókő - Esztergom - Dömös - Pilisszentlászló – Szentendre – Budapest útvonalon több Miatával is találkoztunk. Van akivel 2x is.
- Dobogókő felé fehér NC (T-Online), vele a Bécsi úton később is összefutottunk.
- Dobogókőn bordó NC (lehet hogy veled Esztergom felé is találkoztunk).
- Dobogók Esztergom fele egy NB-vel.
- Lepencétől hatalmas menet Pilisszentlászló - Esztergom felé kisfiam szerint a “durrogó pirossal” (NA) és a kék NB-vel. KIRÁLY VOLT SRÁCOK!
Délután 18.15 környékén, a Szigetszentmiklós elkerülőn jött szembe egy sárga NB(FL?), csak egy pillanatra láttam, mire villantottam a "köszi" gombbal, addígra már csak a hátsóját láttam
Amúgy tegnap dél tájában céges Transittal voltam, láttam egy sötétkék NBFL-t, ismerős volt az arc aki vezette, és egy bordó ND-t is 50m-en belül a XI.ker Hengermalom úton!
Azt hiszem Jön a tavasz
Délután 18.15 környékén, a Szigetszentmiklós elkerülőn jött szembe egy sárga NB(FL?), csak egy pillanatra láttam, mire villantottam a "köszi" gombbal, addígra már csak a hátsóját láttam
Amúgy tegnap dél tájában céges Transittal voltam, láttam egy sötétkék NBFL-t, ismerős volt az arc aki vezette, és egy bordó ND-t is 50m-en belül!
Azt hiszem Jön a tavasz
Ma délután Veszprém zöld ház előtti körfotgóban szürke NC- kemény tetős. Én voltam az a hülye aki vadul integetett a stiftből, már ha köztünk van.
Akkor már értem miért ilyen magas a miata sűrűség errefelé. Eddig off autóval voltam (bár akarva akaratlanul abból is kalimpálok), de a hetekben felébresztem a téli álomból az mx5-öt!