obela
Velünk: 6628 napja
simán én, József Attila ltp felé reggeli sulis menet. bocs, ha nem láttalak
simán én, József Attila ltp felé reggeli sulis menet. bocs, ha nem láttalak
Hogyha az NA pedig piros és hangos akkor az nagy eséllyel én lehetek :D Szoktam arrafelé járkálni.
pölöén egy zöld NB-vel. de itt dekkol most a Montevideo utcában Gyéé kolléga korábbi BBR-turbósa is pár napja, van egy ICE is néha, talán NNG-s gazdival és lakott itt sötétzöld FL is Centrál Mediánál. egy piNA-t is szoktam látni - és ez csak ez az irodapark ;-)
Az NNG - nél van az ICE kék NBFL, egy zöld NB és én grafit NBFL - lel.
Béla úrral együtt gurultunk valamelyik nap délután az árpád-hídi dugóban, de nem tudtam mellé keveredni integetni. Persze OFF-autóval voltam. A Typhoon kit még mindig jól szól.
pölöén egy zöld NB-vel. de itt dekkol most a Montevideo utcában Gyéé kolléga korábbi BBR-turbósa is pár napja, van egy ICE is néha, talán NNG-s gazdival és lakott itt sötétzöld FL is Centrál Mediánál. egy piNA-t is szoktam látni - és ez csak ez az irodapark ;-)
pölöén egy zöld NB-vel. de itt dekkol most a Montevideo utcában Gyéé kolléga BBR-turbósa is pár napja, van egy ICE is néha, talán NNG-s gazdival és lakott itt sötétzöld FL is Centrál Mediánál. egy piNA-t is szoktam látni - és ez csak ez az irodapark ;-)
Bp.-en Zsigmond téren (Bécsi út - Ürömi út sarok) nem telik el úgy nap, hogy ne találkozzak Miatással (mindig mással). Ki(k) lakik, dolgozik arrafelé?
Ma délelőtt 10 ó körül Csokonyavisontán a fő út mellett MUM rendszámmal egy bronze metáll NB , klub tag vagy?
Ma délelőtt tőlünk valaki a X. kerületben?
Fekete NB NZJ rendszámmal Dunakeszin? Már többször is láttam a lakóparkban.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Egy pillanatra megijedtem, hogy az enyém, csak már nem ott parkol ahová tettem...
Az a hátsó kerék érdekes szögben "figyel"
Egy pillanatra megijedtem, hogy az enyém, csak már nem ott parkol ahová tettem...
Az a hátsó kerék érdekes szögben "figyel"