Antonio
Velünk: 3331 napja
Tegnap közülünk valaki a XI. kerület Fejér Lipót utcában?
Tegnap közülünk valaki a XI. kerület Fejér Lipót utcában?
Sziasztok!
Fekete NC, Buda, Batthyány utca, Iskola utca és környékén szokott állni. Itt vagy esetleg?
Hófehér csodaszép NA LWA-3** rendszámmal Rákospalotán. Innen valaki?
Hófehér csodaszép NA LWA-3** rendszámmal Rákospalotán. Innen valaki?
Köszi! Valamikor egyeztetünk egy időpontot a parkoloban
Én is Turbo csak nem találtam közelebb helyet a parkolóban
1. Szívesen megmutatom neked a tetőt! Jó cucc szerintem.
2. Én csak 2 hete dolgozom ott. Nekem ez az első MX-5-öm és nem szeretném a közeljövőben eladni mert úgy érzem a műszaki tartalmát illetően, hogy jól jártam
Szeva! Szintén Borgwarner, csak Turbo
1. Egyszer megnéznék már egy Nbfl -t keménytetővel közelebbről, én is gondolkodom a tetőn.
2. Nálatok fél év alatt ez a 4. Mx-5 a parkolóban. De az ekőzőek hamar eltűntek. Zöld nb, piros Na, fehér nb német rendszámmal, és a tiéd. Kollégákkal már azon gondolkodtunk, hogy vki azzal foglalkozik, hogy behozza őket kintről mint a szentendre- i csapat
Sziasztok!
N?N- 398 rendszámú fekete keménytetős nbfl Oroban dolgozik, Tatánál szokott lehajtani Győr felé a pályára. Innen valaki? Lenne pár kérdésem!
Jól is tettétek, hogy nem mentetek tovább, nagyon szar volt az út, még egy jót csúszkálni se lehetett, mert sávosan hó-aszfalt-vizes aszfalt volt Visegrádig. És kosz... mérhetetlen kosz és sár.
Szia Bandee! Mi voltunk Szentendrén A vízátfolyások miatt inkább visszafordultunk, pedig megcéloztuk előbb Dobogókőt, majd Visegrádot is,,,Köszi a kiengedést a fordulónál!
Ma 16:00 környékén Szentendrén először a Dunakanyar körúton (ahol életem első dobjuk vissza a tetőt a piros lámpánál manőverét hajtottam végre, és nézhették élőben végig mit össze szerencsétlenkedek :D ), majd miután keringtem a GPS miatt egy sort, a Sztaravodai úton másodszorra is találkoztam egy piros NA-val és két utasával, amint épp megfordult. Adtam is jó nagy elsőbbséget nekik a manőverhez. Innen is üdv!
NC Biatorbágy lakópark... KVV
Black Sushi
NC Biatorbágy környékén... KVV
Ma 2-3 körül Gödöllőn a Coral Cafénál fekete NB L-es rendszámmal. Innen valaki?