Quokka
Velünk: 3054 napja
Arany NB (azt hiszem MRZ... rendszámmal) a 1116 Bp., Karcag utca 59 előtt?
Arany NB (azt hiszem MRZ... rendszámmal) a 1116 Bp., Karcag utca 59 előtt?
Fekete NB Balatonfüredtől Veszprémig szombat délután?
Ugyan itt :valaki nagyon integetett a Veszprém körgyűrű/Tapolca lámpánál egy Tapolca fele kanyarodó Puntó?ból .
Innen is üdv mindenkinek!
Én is bedőltem nyugi de olvastam tényleg pár ADAC tesztet, (ok mindig a conti nyer mert német márka) de igaz ami igaz! Én is kínosan ügyelek a téli nyári szett évjáratára is!
Plusz amikor hétvégén elindultam a szokásos havi akksi felélesztő trippemre, (váci út, megyeri hid, váci út) és a dunaplazanal havazott és a lehel piacnál meg epp sutott a nap es szaraz sómentes volt a burkolat, a Federal 595RS, mar a visszaforditoban, tojasokon lepkedve csuszott
szoval igen kell a teli gumi! Mert ha pont egyszer, pont azon a 4 db tenyernyi feluleten mulik, h epp oregebb volt, epp kopotabb, epp esetleg sporoltam egy tanknyit es olcsobbat vettem! A gumi a legfontosabb kopo alkatresz!!
azt mondjuk nem ertem az USA-ban miert nincs teli gumi de valoszinu h olcso az auto, megolcsobb az alkatresz, had torjon, munka, VAT, GDP!
Udv,
Én is bedőltem nyugi :) de olvastam tényleg pár ADAC tesztet, (ok mindig a conti nyer mert német márka) de igaz ami igaz! Én is kínosan ügyelek a téli nyári szett évjáratára is!
Plusz amikor hétvégén elindultam a szokásos havi akksi felélesztő trippemre, (váci út, megyeri hid, váci út) és a dunaplazanal havazott és a lehel oaicnál meg epp sutott a nap, a Federal 595RS, mar a visszaforditoban, tojasokon lepkedve csuszott :)
szoval igen kell a teli gumi! Mert ha pont egyszer, pont azon a 4 db tenyernyi feluleten mulik, h epp orgebb volt, epp kopotabb, epp esetleg sporoltam egy tanknyit es olcsobbat vettem! A gumi a legfontosabb kopo alkatresz!!
azt mondjuk nem ertem az USA-ban miert nincs :) de valoszinu h olcso az auto, megolcsobb az alkatresz, had torjon, munka, VAT, GDP!
Udv,
Én hidegben, főleg nedves-nyálkás úton az első körforgalomban megérzem a különbséget, pedig mindkét szettem Conti, szóval a minőségre nem foghatom.
De tudom, hogy ez szinte vallási dolog, és van, aki szerint nem is kell téli gumi, ha nem vontatsz kamiont kétméteres hóban, vagy nem is kell a nyári, mert milyen jó a télit olvasztani a 40 fokban. Én vállalom, bedőltem a marketingnek, rendesen cseréltetem a gumikat, és eddig mindig úgy éreztem, hogy jól döntöttem vele. Persze az NA-n csak nyári gumi van, ő túl fázós a télhez.
大使館
Meg fogsz lepődni - nyer a jó nyári gumi, fék útban biztos, fogyasztásban, decibelben, szintén biztos! Néha szokta az ADAC betenni, a téli tesztbe az egy jó nyári abroncsot!
amiben nyer a téligumi, az a havon vontatás (ritkán vontatsz csónakot hóban) és a latyakos, vagy valóban havas úton tapadás!
Jégen tök8, mindkettő vesztett, éljen a szöges gumi!
Üdv, B.
Meg fogsz lepődni - nyer a jó nyári gumi, fék útban biztos, fogyasztásban, decibelben, biztos! Néha szokta az ADAC betenni, a téli tesztbe az egy jó nyári abroncsot!
amiben nyer a téligumi, az a havon vontatás (ritkán vontatsz csónakot hóban) és a latyakos, vagy valóban havas úton tapadás!
Jégen tök8, mindkettő vesztett, éljen a szöges gumi!
Üdv, B.
Én kíváncsi lennék egy olyan tesztre ahol egy nyári és téli gumi csap össze mondjuk -5 fokban csont száraz úton....
Én úgy vettem észre nem is igazán a hideg a gyilkos a nyári guminak. Amíg száraz az idő illetve út. Viszont ha valami nyálka van az úton na akkor elvérzik a nyári teljesen.
De ajánlani én sem ajánlom semmiképpen
Helyes az óvatosság, de remélem, a mínusz 10-20-ban már senki sem merészkedik nyárival utcára... (és most is csak akkor, ha elkerülhetetlen)
大使館
Remélem, a mínusz 10-20-ban már senki sem merészkedik nyárival utcára... (és most is csak akkor, ha elkerülhetetlen)
Nyári gumival tologatta óvatosan...
Nem tudtam melléd kerülni MOM felé, hogy köszönjek... Csapattag vagy?
大使館
Nem tudtam melléd kerülni MOM felé, hogy köszönjek... Csapattag vagy?
Innen valaki?
beallt a civil autom ele nehez volt nem eszre venni
Búék!
az oroszlányi Borgwarner campus parkolóban egy fehér NB parkol, decemberben egy kék/fekete NB is volt este keménytetőtel. Meg egy piros NA. Elindítottam valami lavinát? 4 hét alatt 3 új mx :D Innen valaki?
Nagyon helyes
Ma Tatabánya, Intersparnál.