gram
Velünk: 7119 napja
Kivel futottam össze kb fél órája Vecsés határában a Market Central környékén? Épp melegítetted a vasat
Hetek óta ott látom, lehet le van rakva télre.
Mazda MX-5 1.6i NBFL - Open Air -
Vele én is találkoztam a múltkor:
Győrben a dunakapu téren az első parkoló szinten látom mindig:
Innen van a tulaj?
Mazda MX-5 1.6i NBFL - Open Air -
Győrben a Dunakaputéren az első parkoló szinten látom mindig:
Innen van a tulaj?
Én mindig off autóval voltam ha jól rémlik Egyszer a soroksárin néztelek meg eléggé egy kis elektromos VW-ből Meg villogtunk egy octavia kombival mikor elmentünk melletted az m1/m7 bevezetőn ez a kettő rémlik így hirtelen.
Jaah meg mikor parkolni láttam a kocsit de akkor nyílván te nem voltál ott :D
)
Az utóbbi két hónapban sokat járkáltam, de én csak egyszer vettelek észre (bocsi) - ha jól emlékszem pont szembe jöttél, integettünk is egymásnak :D
Ma este arkad teton sikeresen betolattam egy kollega melle, itt vagy kozottunk?
Mire vegeztem a vasarlassal lecserelodott egy csunya toyotara
Ma delutan 3-4 kozott nagyon osszeintegetem egy piros NC-essel. Esetleg itt van? (Csak en lefordultam a bartok belara es igy a kozos suhanasumk veget ert )
Óvatosan ebben az időben srácok. Nekem is sikerült már párszor indokolatlanul keresztbe mennem!
Emellett 15 perc hírnevet nyert az egyikük, mert már a napirajzos fb-csoportban is felmerült a baleset, és kértek rá egy rajzot:
A vonatkozó rajz amúgy ez, ennek is a Vatanen-része
Ezzel persze egyáltalán nem kárörvendeni akartam a szerencsétlenségen, sőt. Csak gondoltam, hátha egy kicsit felvidul tőle a balesetes kolléga. Ja igen, és a rá használt jelzőben sincs semmi negatív vonatkozás, ez egy idézet, a rajzokban használt állandó szókapcsolat.
大使館
Óvatosan ebben az időben srácok. Nekem is sikerült már párszor indokolatlanul keresztbe mennem!
Emellett 15 perc hírnevet nyert az egyikük, mert már a napirajzos fb-csoportban is felmerült a baleset, és kértek rá egy rajzot:
A vonatkozó rajz amúgy ez, ennek is a Vatanen-része :)
Ezzel persze egyáltalán nem kárörvendeni akartam a szerencsétlenségen, sőt. Csak gondoltam, hátha egy kicsit felvidul tőle a balesetes kolléga.
Ezüst nb MFU remdszámmal a market centrálnál vecsésen?
Nyiregy-Lidl?
Nyiregy-Lidl?
Nyiregy-Lidl?
Nyiregy-Lidl?
Akkor üdv itt is :D
Nem értettem ,hogy ilyen sok a véletlen vagy ilyen sokat jársz a városban?
Jól tippelted! A másik NB tulajt nem ismerem.. szégyen bevallani, de még nem jártam utána :D
Ha van kedved, összefuthatunk valamikor