A héten költöztem be Csepelen egy teremgarázsba, ahol úgy látom elég jól reprezentált a társaság
Lakik ott egy citromsárga NB (esgott ha jó a tippem), illetve láttam még egy sötétzöld M-es rendszámú NB-t is a terem túlsó végében.
Hello
Én lennék :D
Sajnálom.
Ha segít, megspórolhatod a fényezés árát! Vannak fényszóróim, színben passzoló löki meg egy jobbos sárvédő!
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
Hello
Mostanában nagyon sokat látok egy NB-t NIX rendszámmal múlthéten a soroksárin futottam bele ma az m1/m7 bevezetőn valamelyik nap parkolni láttam. :DDD Vajon itt is itt vagy? :D
Nekem meg sikerült úgy megpördülni a lefagyott M5 elején a népligetnél, hogy az egész orra tropára tört, összes elem cserés meg a hűtő, szerencsére homlokfal és nyúlványok futómű motor sértetlen maradt... most jöhet a spórolás aztán én is írok boldog boldogtalannak hogy komplett első karosszéria elemeket keresek Vigyázzatok srácok, inkább ne menjetek autóval ha van rá lehetőség, legalábbis ne MX5-el!
Óvatosan ebben az időben srácok. Nekem is sikerült már párszor indokolatlanul keresztbe mennem!
Megyeri hid Budakalaszi felhajtojanal egy sotet (kek?) szinu NB a szalagkorlatban ha jol lattam. Innen valaki?? Ovatosan ebben a nyalkas idoben!
13.45 Róbert K. krt.sötétzöld NB. MDH6... Hiába integettem, elnyelt a télikabátod. Innen valaki?
Egy NB-s kolléga az Ikeanál elég csúnyán lezúzta a technikát. Remélem azért minden okés...
Egy NTS rendszámú kék NB rotyogott itt most Zuglóban a ház előtt.. nem lyukas a kipufogód egy picit? :D üdv amúgy
Tegnap Esztergomban láttalak. Köztünk vagy?
Tegnap Esztergomban láttalak. Köztünk vagy?
Kit lattam ma az arany janos utcanal szegeny eleg beteg tetonallapotban volt !
sok helyen ragasztas megy egy lyuk is szelloztette a belso teret
Kit lattam ma az arany janos utcanal szegeny eleg beteg tetonallapotban volt !
sok helyen ragasztas megy egy lyuk is szelloztette a belso teret:(
Nyíregyházán, a debreceni úton egyik haverom egy E46 BMW-ből integetett egy HRK rendszámos, hatalmas dupla kipufogós zöld NB-nek, azt hitte én vagyok
Köztünk van a tulaj?