Zolo
Velünk: 5768 napja
Feel da faya, tak' da ride, sunshine, driftin' MX5! B-)
Most reménykedjünk, hogy Gramnak nincs több párja, vagy ha van is, akkor legfeljebb csak az a párja olvassa a fórumot
Kilomaster kolléga már nem kolléga, ha minden igaz,mert egy ismeretlen egyeddel sikerült beszélgetésbe elegyednem kicsiny utcánkban.
Még mondtam is neki ,hogy hogy meghiztál
De aztán kiderült ,hogy nem meghízott ,hanem más ül a volán mögött
és valóban. nem híztam meg, sőt fogyok is a három gyerek mellett, de az autót eladtam egy lelkes barátomnak! nőnek az hombre-k, úgyhogy kellett még két ülés hátra, de a kg/LE arányon azért javítottam az mx5 szeretet megmaradt és remélem még fogunk együtt autózni az euroringen vagy bármilyen pályán!
Nekem még nics bukócső a gépen. MÉG! Az egész városban randalíroztam, de arra nem.
IJE -xxx fekete NBFL Szekszárdon a fagyis elött, hétfő délelőtt?
Tegnap este hat körül egy fekete NA bukócsővel Szeged és Algyő között? Lelkesen integettünk egymásnak. Don Pedro esetleg?
Tegnap este hat körül egy fekete NA bukócsővel Szeged és Algyő között? Lelkesen integettünk egymásnak. Don Pedro esetleg?
Tegnap Budafokon, a BMTE pálya mellett láttam egy piros NBFL-t. JEU-xxx volt rendszám. Innen valakié?
Vajon ő is a Budafok - Dabas NB3-as örökrangadót nézte, mint én? :-)
Kilomaster kolléga már nem kolléga, ha minden igaz,mert egy ismeretlen egyeddel sikerült beszélgetésbe elegyednem kicsiny utcánkban.
Még mondtam is neki ,hogy hogy meghiztál
De aztán kiderült ,hogy nem meghízott ,hanem más ül a volán mögött
kilomaster meg állítólag egy ideje ott parkol bnőm munkahelye előtt
lechner ödön fasor
----
Vic from Budai & Vic http://www.myspace.com/budaivic
Ego Traxx Records - I Love Deep Records http://www.egotraxx.com
"KWK" fekete NB csomagtaróval az "Osztyapenkó" közelében. Már többször láttam, így nem lehet véletlen. Lehet, hogy szomszédok vagyunk? Ki lehet a gazdája?
Kb két egy piros NC-t láttam
Igen, a JPRO2-es ügynök volt... :-)
Te voltál nyitott tetővel? Mert láttam egy sötét nyitott tetős NA-t...
Igen, igen én voltam BRG és nyitott tető, de már épp csak egy intésre jutott idő, úgy elszáguldottunk egymás mellett. B-) Sokat járom éjszkaa a várost... B-)
Kb két egy piros NC-t láttam a rózsa domobon egy mosolygós szöszivel, de már a pontos helyszínre nem emlékszem. B-))))