Vöri
Velünk: 3846 napja
De, az adásvételiből tudom, de nyilván kiadni más adatait nem akarom. Bízzuk rá a döntést, hogy tag lesz-e. Meséltem neki anno a klubról, tudja, hogy mi ez.
Kocsi szép állapotban még mindig?
De, az adásvételiből tudom, de nyilván kiadni más adatait nem akarom. Bízzuk rá a döntést, hogy tag lesz-e. Meséltem neki anno a klubról, tudja, hogy mi ez.
Kocsi szép állapotban még mindig?
Jaaa ertelek nemtudod kinek lett eladva?
Lehet nem igen klubbos?!
Lepsényben NC ma 5 kor? Suzukiból villogtam elottem fordult be.
Előző Miatám... Jó újra látni...
Matricát még én tettem rá 10. találkozón!
Előző Miatám... :) Jó újra látni... :)
Sziasztok!!!
nagyon erdekelne ki lehet ő kozolunk. Mivel van miata.hu matricaja igy valoszinunek tartom hogy kozolunk van
szombathelyen latom mindig a Brit_mia ismerosommel hagytunk neki papirt is eddig se kep se hang ((
jo lenne ferderiteni az illetot es tavasszal eggyutes gurulasokba lenni rajta kivul kornyeken vagyunk mar 5-6 epitem a helyi "klubbot"
udv
Sziasztok!!!
nagyon erdekelne ki lehet ő kozolunk. Mivel van miata.hu matricaja igy valoszinunek tartom hogy kozolunk van
szombathelyen latom mindig a Brit_mia ismerosommel hagytunk neki papirt
jo lenne ferderiteni az illetot es tavasszal eggyutes gurulasokba lenni rajta kivul kornyeken vagyunk mar 5-6 epitem a helyi klubbot
udv
Apcon lakok, Gyöngyösön dolgozom. Nem tervezem elrakni azért a keménytető, de karosszériáshoz megy majd a vas, sajnos a szokásos probléma jelentkezik Összefuthatunk valamikor persze!
A környékről vagy? Valamikor össze futunk? Vagy Te is elrakod télre a gépet? : )
Zöld NB Atkáron jelen! :D (csak vizsgázni voltam Atkáron)
Nov 4. Pilis,kek NB-FL allomassal parhuzamosan?
Köszi, hogy szóltál!
Én voltam a szerencsétlen, de összességében mégis szerencsés, nem lett baj belőle. Viszont legközelebb figyelmesebb leszek, pláne ha fáradtan esek haza.
Vasárnap a Bükk túra után Egerben 17:00 körül a Tesco irányából egy NA és egy NB jött szembe egymás után, illetve 18:00 körül Putnok előtt jött szembe valaki, aztán hétfőn megint láttam Putnokon egy fekete NB-t. Esetleg valaki?
SOS!!
szürke Nb "NAC-" rendszámmal áll az óbudai faluház alatt (Szőlő utca), kulcs a csomagtartózárban maradt!
aki ismeri SOS szóljon neki!
köszi!
Mai nap Esztergomban a Vaskapunál közülünk volt valaki ezzel a szépséggel, délután 2-3 között? Én azzal az el nem ítélhető módon koszos ezüst NC-vel voltam.
Mai nap Esztergomban a Vaskapunál közülünk volt valaki ezzel a szépséggel délután 2-3 között? Én azzal az el nem ítélhető módon koszos ezüst NC-vel voltam. :)
MXK rendszamos NB kedd este a Szent Benedek utca/ BP irodahaz mellett? Innen valaki?
Szia, a debreceni társaság engem is érdekelne, nemrég vettem egy 1990-es NA-t. Köszönöm előre is.
infokukacbxntechponthu
NA 1989