Narancs
Velünk: 4453 napja
Tampa Bay / St. Petersburg, innen valaki?
Tampa Bay / St. Petersburg, innen valaki?
Ma 14-óra körül, Mór mellett lenyitott tetővel egy sötét NB. Integettünk.
Kecskemét fekete NA furcsa rendszámmal? Utb-279
NUS-xxx fehér ND-nek villantottam a Róbert Károly főúton, igaz hogy off autoval voltam :D
tag vagy-e? Fehérben nagyon szép
Zold na veszprem tesco elotti uton? En off autoval voltam lampanal integettem amikor elmentemmelletted nem tudom lattad-e mert nagyon koncentraltal a lampara :D
Szia! Katona Sanyi lehetett. https://www.facebook.com/katona.sandor.98?fref=ts :D Debrecen Piros NA .
Hali! Köszi a meghívást, nemrég van meg a verda, így kevés MX5-öst ismerek. A debreceniek közül van 2 NB akiket ismerek, szívesen veszem majd ha Te is írsz THX. angolna777kukacdzsimélponthu
Sziasztok,
Ma fél4 körül egy zöld NB, narancssárga felnivel Atkáron (nem láttál, mert nem voltál a kocsiban)? Illetve Gyöngyösön 4 körül egy koszos-fehér ND Tesco környékén? Te sem biztos, hogy láttál, mert merőlegesen álltam egy másik sorban
Innen vagytok? : )
Ma este 8 utan kicsivel
zöld NB MTM-650 rendszammal kit lattam Szombathelyen a Shelkutnal?
kivancsi lennek
üdv marci747
Ma du 5 körül 33-ason Debrecen Decathlon elötti lámpás kereszteződésben nyitott tetővel egyedül piros MX5-ös gázfröccsel köszöntve ki volt? Tetszett, ahogy kapásból reagáltál
Üdv, Nyíregyházán a sóstói úton jöttél le a felüljáróról, be a város felé és össze villogtunk egy zöld NB-vel, ha erre gondolsz :-)
Nem vagyok tag, 3 hete vásároltam az autót :-)
vasárnap késő délután , hat fele, sötét(kék?) NA Győr belvárosában? Három-négy fiatal ült benne, és tolták is rendesen neki. Tető nélkül, hadd lobogjon. Próbáltam lámpánál felvenni a kontatkust velük, de nem sikerült. Azért üdv, akár kik is voltatok