FodorT
Velünk: 3153 napja
Üdv a XIII. Babér utca 7. irodaház parkolójában álló piros kemény tetős NB tulajának! :-) Itt van esetleg?
Üdv a XIII. Babér utca 7. irodaház parkolójában álló piros kemény tetős NB tulajának! :-) Itt van esetleg?
Petőfin én vagyok NMK rendszámmal :D
Zöld NBFL enyhén ültetve, olykor kemény tetővel. Apc-Petőfi-Ecséd-Hort-Gyöngyös vonalon megyek naponta. Apumnak petőfin Óarany NB.
Petőfin én vagyok NMK rendszámmal :D
Nekem tegnap egy szlovák hondás integetett...
Nekem tegnap egy szlovák hondás integetett...
Sajnos már én is jártam igy...
Mivel már egyre több miatat hoznak be külföldről, sok olyan emberhez fog kerülni akik nem nagyon érzik a közösséget...
Melyikőtök lakik Bp. I. Ker. Mészáros utca 28. Számhoz közel? Zöld Miata, LUS-314
Melyikőtök lakik Bp. I. Ker. Mészáros utca 28. Számhoz közel? Zöld Minta, LUS-314
Ma Törökbálinton ülök a kis miatámban egy cukrászda előtt. Látom a tükörben, hogy jön egy szép fekete NC, Őszes, szakállas fazon vezette...kihajolok, integetek, rám néz és semmi.
Feltehetőleg nem innen volt vki, mert akkor csak visszaintett volna. Vagy tévedek?
Tegnap délután 3 óra magasságában a Dózsan találkoztam egy fekete NCvel, innen való? Én fekete NB voltam
Jártam ma arrafelé délután... Éppen hoztam el Mester Zolitol...
Jártam ma arrafelé délután...
Vasárnap Margit-hídtől a Szentendrein egészen az M0 híd pesti feléig mentünk egy piros NC-vel. Innen voltatok?
Én Fekete NBFL-ben.
Ma délútán árpád hídon szürke nc,jó sportos hanggal,ültetve? Aztán Lajos útca felé lehagyott... Esküszöm megkívántam,tök jó volt nézni...súnyogtam egy T betűs yarisszal
de majd holnap én is pengézek",beállok a sok nb-nc közé
Ma délútán árpád hídon szürke nc,jó sportos hanggal,ültetve? Aztán Lajos útca felé lehagyott...:) Esküszöm megkívántam,tök jó volt nézni...súnyogtam egy T betűs yarisszal:)
Azt elhiszem
Hol zajlott a szervezés?
Ahogy nézem ND exclusive volt
Úgy van!
Tiszakécske
Jelen voltam Hófehérkével Jó móka volt!
Ja most már emlékszem, egy Baki által szervezett Kecskemét és környéke közös guruláson már találkoztunk, azóta vagyunk mindketten hivatalosan is klub tagok
Tiszakécske
Tiszakécske