patlacko
Velünk: 5956 napja
Igen, a JPRO2-es ügynök volt... :-)
Te voltál nyitott tetővel? Mert láttam egy sötét nyitott tetős NA-t...
Igen, a JPRO2-es ügynök volt... :-)
Te voltál nyitott tetővel? Mert láttam egy sötét nyitott tetős NA-t...
Vasárnap 22-én este hét körül a Moszkva tértől Hűvösvölgy felé szép sárga NA-s, nyitott lámpákkal csukott tetővel?
Valaki? B-)
Feel da faya, tak' da ride, sunshine, driftin' MX5! B-)
Ahhhhamm! Én voltam!
Látom mindíg arrafelé a kocsidat.. Meg a Gellért tér Móricz útvonalon.
1X már össze is futottunk amikor volt az a vetítés a schönhertz (vagy hogy írják..) ablakain.
Budakeszi körforgalom, helyes fitatal hölgy integetett, bordó nb-ből...
utána kellett volna mennem
Ahhhhamm! Én voltam!
Látom mindíg arrafelé a kocsidat.. Meg a Gellért tér Móricz útvonalon.
1X már össze is futottunk amikor volt az a vetítés a schönhertz (vagy hogy írják..) ablakain.
Krisztina krt. tegnap délután tip-top bordó NB innen valakié? LEP-xxx a rendszám.
ma rómain olyan békések sétálgetott pár ember, gyönyörű idő volt! Ezek után annyira nem is lepődtem meg, mikor megpillantottam egy piros NA-t. Rendszámot nem láttam, mert a Dunáról szemlélődtem a csónakomból. Az én kicsikém is ott volt a parton, csak a túloldalon
ma rómain olyan békések sétálgetott pár ember, gyönyörű idő volt! Ezek után annyira nem is lepődtem meg, mikor megpillantottam egy piros NA-t. Rendszámot nem láttam, mert a Dunáról szemlélődtem a csónakomból. Az én kicsikém is ott volt a parton, csak a túloldalon
Ordenárék vagytok, fujjj! :-))
Át is mennék inkább a "Nagy csöcsök" topicba, de nem találom :o)
Lassan valaki átnevezhetné a topicot te voltál már fiúval?-ra, hmm?
Szauna után zuhany, a szappan meg hopp......
Na elég az ízetlenkedésből, én is szoktam szaunázni a haverommal, de érdeklődésünk inkább a jelen levő holgyek felé fordul, egy másra szinte alig marad kapacitásunk......
1. ker Dózsa György téren fehér NA???
Naggyon frankón néz ki a gép csomartartó+síléctartóval!