Brit_Mia
Velünk: 3260 napja
Fekete NA Szombathelyen??? -nem vagyunk sokan MX-el...
Jinba ittai!
Fekete NA Szombathelyen??? -nem vagyunk sokan MX-el...
Jinba ittai!
Ma 15:20-kor fehér (vagy gyöngyház) NC, a Váci úton, MTB... rendszámmal, én integettem a kis piros Clióból. Jó a sapid!
Mai termés:
1, Gödön integettünk egymásnak egy leányzóval, zöld/fekete NB volt LOA (talán LDA) rendszámmal. Innen valaki, esetleg vkinek a párja?
2, BP, Aranykéz utca, Habibi előtt állt egy piros NA külső króm csomagtartóval du. 1 körül.
Gödön integettünk egymásnak egy leányzóval, zöld/fekete NB volt LOA (talán LDA) rendszámmal. Innen valaki, esetleg vkinek a párja? :)
Ma 10-11 között Mátraháza és Mátrafüred között tekerés közben láttam egy sötétkék NC1-est LHV, olyan színű volt mint az enyém. Meg egy bordót NC-t parkolni az út melletti parkolóban.
Innen valaki?
Piros NBFL Tatabanya Vertescenter? Most
Ma lattam egy piros NB(FL ?)-t Hernadon valamilyen uzemnel (Koztarsasag ut). Esetleg itt is vagy?
M5 epitkezes miatt arra terelt a GPS
Jinba ittai!
Nagyon nem szép dolog...
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Ma délelőtt az Info parkban a D épület -2 zöld NB? Hunya a ha jól tudom nem lehetett. ( Én a Strabaghoz mentem off autóval)
Téged érdekelne esetleg egy félnapos gyakorlás, amiben csak a sikán van, hogy az autó viselkedését jobban megérezzük?
Mikó Viki mondta, hogy gondolkoznak egy ilyen tréningen, feldobtam itt a listán is, de egyelőre nem reagált senki, persze nem csak Mazda lehetne, hanem bármi másik hátsókerekes is.
Tegnap Veszprém zöld NB?
Ma Balatonakarattya piros ND?
Ma Balatonfűzfő sötét kék NB FL?
Ma 82-es főút Veszprémvarsány-Ravazd között ezüst NB? Én piros Na-val voltam,késön vettelek észre. Bocs.
Én mostanában egyre többször találkozom nem integető miatásokkal :D, úgy látszik csökken a teljes MX5 penetrációhoz viszonyított klubtag arány.
Ma 2 körül Keszthelyen egy fekete NC NDN rendszámmal.
Fehér NA 6 után Pulán.
Bordon NC keménytős az M7-en azt hiszem NU rendszámmal.
Felismeri innen valaki magát?
Szia! Beszèljünk meg valamit jövő hèten:-)
Adrián: húsz 2061280 írj egy smst, vagy csörögj!