lui001
Velünk: 4263 napja
Ma 15ó körül a 71 úton Káptalanfürednél velem szemben ,fekete Nc ,szőke dekoratív hölggyel és utasával . Én integettem ..innen valaki?
Ma 15ó körül a 71 úton Káptalanfürednél velem szemben ,fekete Nc ,szőke dekoratív hölggyel és utasával . Én integettem ..innen valaki?
Tegnap (vagy tegnapelott, nem emlekszem :D) NB/FL Dunakeszi kis alagutbol kijovet a kanyarban, innen valaki?
Tegnap du. az egri Deak F. utcan egyutt vonultunk at egy szep szurke NB-vel. Udv innen is!
Ma fel 4-kor az egri Matyas K. uton integettek 2-en is, de epp mosas utan tetveszkedtem a kocsiban utso pillanatban integettem vissza... udv Nektek!
MUK-xxx rendszámos kollega a zöld NB-ben magnaflow rendszerrel, a 18.kerületből, Üdv innen is "szomszéd"
u.i. valamikor összefutnék veled, egy kis szakmázásra, lenne pár kérdésem
Tegnap 18:30 körül Miskolc és Mályi között ezüst NC?
Nem, csak pár napot a környéken (Szilvásvárad, Eger, Demjén) töltöttünk
Money won is twice as sweet as money earned
udv
kornyekrol?
3 körül én voltam a zöld NB
Money won is twice as sweet as money earned
Szilágyi Erzsébet fasor ma délután, ˝Mester˝ nagyon jó az autó színe a felnikkel, igazi kis szájtátós. Én füttyögtem, mutogattam bicikliről, üdv.
Törökbálinton az érdi emelkedő elején az első keresztutcában állt ma egy gyönyörű fehér NC! Innen vki?
Meh...
Piros NA fehér csíkkal M7 esen Bp fele este 7 körül?
Bocs hogy letoltalak, de a belső sáv nem 110- 120 ra van kalibrálva!
Dömping errefelé is
- 3 előtt pár perccel Kerecsenden integettünk a szembejövő olajzöld NB-vel
- fél 4 környékén a Füzesabonyi körforgalomnál láttam egy citromsárga NA-t. a kocsimat esetleg láthattad
- fél 6 és 6 között pedig egymás után 2 NB-t is láttunk VinczeG-vel ugyanitt (F.abonyi körforgó),
az olajzöld Kerecsend, az ezüst pedig Füzesabony felé ment
Innen vagytok???
Ma délután a feleségem látott Szatymazon valakit, elmondása szerint talán nc, vagy nb lehetett. LRE-xxx rendszámmal. Valaki környékbeli esetleg? Sose láttam magamon kívül senkit a környéken.