Zefa
Velünk: 3903 napja
Ma Parád és Parádsasvár között szembe jött velem egy fekete NA. Vigyorgás integetés.
Mi voltunk szerintem. Most jártunk arra először és elég jó utakkal találkoztunk.
91 1.6 NA
93 2.0 Accord
59 1.0 Anglia 105E Építés alatt
Ma Parád és Parádsasvár között szembe jött velem egy fekete NA. Vigyorgás integetés.
91 1.6 NA
93 2.0 Accord
59 1.0 Anglia 105E Építés alatt
Eger, 4sávos, ma 13:00-kor narancssárga NB-t vezető úriemberrel integettünk egymással ellentétes irányba haladva. Üdv!!
Ma tiszta MX5 özön volt Gyöngyösön.
Integettünk egy ezüst NB-ve!
Bordó NC Kossuth utcán. Nem vett észre.
Kék NC parkolt a Tesco parkolóban.
Innen valaki?
Dani
Ma tiszta MX5 özön volt Gyöngyösön.
Integettünk egy ezüst NB-ve!
Bordó NC Kossuth utcán. Nem vett észre.
Kék NC parkolt a Tesco parkolóban.
Innen valaki?
tegnap de. a Balaton déli partján (talán B.lelle és szemes környékén) láttam egy igenszép szürke NB-t poggyásztartóval NN-nel kezdődő rendszámmal! én bicajjal kerültem a tavat, úgyhogy nemigen láttál, de üdv!
vmint ma 13:08-kor az egri Gárdonyi Színháznál láttam egy szintén szürke NB-t (aszem 2 férfi ült benne)! kegyetlenül nyújtózkodtam, de nem vettetek észre. heló!
tegnap de. a Balaton déli partján (talán B.lelle és szemes környékén) láttam egy igenszép szürke NB-t poggyásztartóval NN-nel kezdődő rendszámmal! én bicajjal kerültem a tavat, úgyhogy nemigen láttál, de üdv! :)
vmint ma 13:08-kor az egri Gárdonyi Színháznál láttam egy szintén szürke NB-t! heló! :)
Tegnap délután 3 körül Tiszafüred - Poroszló között innen intett valaki? (sötét NB) Üdv innen is
Nny én vagyok. Köfémbe melózok Egy 30 asra lakok fehérvártól. Mve-t napi szinten látom de még nemtudom kicsoda
Kollega innen a fekete tömör gyönyörrel?
Üdvözlöm az újdonsült fekete NA tulajdonost Fehérváron !!! LZS-XXX , remélem köztünk vagy Ja, és amikor találkoztam a kocsival, szólt a riasztó ( Balatoni - Gyimesi út , Hollander 2000 előtti parkolóban ) . Elviekben Mikulásék is őt látták
Gyönyörű soul red ND a MOHA rendezvényházban (Gizella utca) ma délelőtt?
Üdvözlöm az újdonsült fekete NA tulajdonost Fehérváron !!! LZS-XXX , remélem köztünk vagy Ja, és amikor találkoztam a kocsival, szólt a riasztó ( Balatoni - Gyimesi út , Hollander 2000 előtti parkolóban ) . Elviekben Mikulásék is őt látták
Valakinek ugyanabba a parkolóba sikerült betévednie, ahol lakom NTS rendszámos Anniversaryval. Esetleg itt laksz?