robika
Velünk: 3063 napja
Ma reggel 7:20korul sotetkek NA a havanna lakotelepen, integettunk kesobb 7:35korul fekete NC szemeretelep vasutallomas, integettunk s lattam egy holgyet vartal lelkesen :D udv innen is ha vagytok!
Ma reggel 7:20korul sotetkek NA a havanna lakotelepen, integettunk kesobb 7:35korul fekete NC szemeretelep vasutallomas, integettunk s lattam egy holgyet vartal lelkesen :D udv innen is ha vagytok!
LRT rendszámos kék NB jött előttem a Csomori úton, intés megvolt üdv innen is
Dunakeszin egy kek NB jott utanunk, aztan a lampas keresztezodesnel kulonvaltunk. Elejen is, vegen is lelkesen integettunk egymasnak. Innen valaki?
Ma egy arany NB-vel jöttünk az M3-ason egészen BP-ig, innen?
Ééééééééééénvoltaaaaaaam!
Nem találkoztunk mi az idei szezonnyitón amúgy? Valami Nellis becenecve volt a kocsinak, nem?
Amúgy ja, NemKáVézok rendszám
Utána meg a Hungárián találkoztam egy kollegával, szép hangos kipuval, váltottunk is pár szót, itt vagy te is?
Ma bringázni voltunk Vác-Szob útvonalon és visszafelé jövet talán Verőcén a főút mentén parkolt egy szép sötétzöld NA egy kocsibeállón. A Hotel Fehér Hattyú után nem sokkal. Esetleg innen?
Tegnap a Budakeszi úti dugóban araszoló új ND vezetőjével szóba elegyedtem (én motorral gurulgattam mellette). Akkor vette át a gyönyörű, piros, 2 literes autót! Irígykedtem is szépen! :-) Aztán javasoltam neki, hogy regisztráljon itt. Remélem, olvassa!
Dunakeszi főteréhez közel egy szép NA-t láttam pár perce. Innen valaki?
Szia, örülök. Látom új vagy (mondom én, a 202 napommal).
Szia, én vagyok az
Piros NA (LAV 874) óbudán a teremgarázsban mellettem (NB). Valaki innen?
Balatonfüredet megszállták az NB-k vagy mivan itt?! :D
Sötétzöld matricázott, Szürke 2x, sötétkék.
Babakék NB-vel voltam.