gonzi
Velünk: 3727 napja
dede
dede
Hali, én vagyok az! Minden nap itt parkolok, de a házból már pont nem lehet rálátni erre a 2 helyre csak a legelsőre, ahová a barátom az RX-8-asát teszi mindig. Nem állt ő is éppen ott amúgy?
Ma elég jól sikerült parkolnom, innen valaki?
Gonzi, ma veletek találkoztunk az M7-esen fél 6 felé, Velence után? Lelkesen integettünk egymásnak. :-)
Ha igen, és ezek szerint visszajöttetek, a héten elugrom majd az IL-rendeléses cuccomért hozzád.
大使館
Vonyarcon előfordulhat hogy az én kocsimat láttad. Öcsém kérte kölcsön egy balatoni túrára.
Tegnap 18-19 óra között egy piros NA Vonyarcvashegyen a Kossuth utcán parkolt.
Valamint egy narancssárgá vagy arany színű NB állt a strand parkolójában.
Valakik innen?
Ma kora este Érden TomyD-t követtük egy jó darabon (alig feltűnően 3 elmeroggyant robogós személyében), amíg meg nem állt tőlünk 2 háztömbnyire. Majd épp tolnánk be a garázsba a gépállatokat, amikor megjelenik a ház előtt Biztos érdekelte, miért követtük, aztán amikor a garázsban meglátta a Miatát, rögtön szót értettünk
(ment egy ajánlás )
Ma kora este Érden TomyD-t követtük egy jó darabon (alig feltűnően 3 elmeroggyant robogós személyében), amíg meg nem állt tőlünk 2 háztömbnyire. Majd épp tolnánk be a garázsba a gépállatokat, amikor megjelenik a ház előtt Biztos érdekelte, miért követtük, aztán amikor a garázsban meglátta a Miatát, rögtön szót értettünk
(ment egy ajánlás )
Székesfehérváron köfém elött minden nap látok egy fekete nb fl-t mew rendszàmmal. Innen valaki?
Piros NA Balatonfenyvesen LEY-... rendszámmal? Közülünk valaki?
Szia!
Igen én voltam mi intettunk egymásnak.
Téged szoktalak látni fent a hegyen parkolni?
Pécsen piros NA? A Paulus teraszáról ebéd közben csodáltam meg, nagyon szép!
kedden az Eger-Felsőtárkány közötti 2km-en találkoztam szembe egy olajzöld NB-vel, integettem is, de sok időm már nem volt, sztem Te is siettél. - innen vki?
szerdán pedig az Agria pláza mellett álltam meg egy piros NB mellett egy pillanatra (Nektek piros, nekem zöld) és át is szóltam a leányzónak az anyóson, hogy "szép az autótok!" - esetleg innen vki?
Szia!
Téged szoktalak látni fent a hegyen parkolni?
Szia!
Téged szokatlan látni fent a hegyen parkolni?
Sziasztok!
Érden/Diósdon szinte minden nap látok állni a Homokbánya úton egy arany színű NB-t, ma a gazdáját is láttam, intettünk...innen vki?