Crash
Velünk: 6041 napja
Gyéé megjegyzésére csak annyit, hogy ha tudná, hogy az úszás mellett szaunázni is szoktunk, akkor milyen gondolatai születnének?
Gyéé megjegyzésére csak annyit, hogy ha tudná, hogy az úszás mellett szaunázni is szoktunk, akkor milyen gondolatai születnének?
Én pályázni is szerettem. Tettem is négy éven át, mígnem egy bamba balfék surranópályán 140-nél katapultált a sztratoszférába. Szerencsére az Úr értékelte, hogy nagycsaládos vagyok, és visszaküldött még pár évre, hogy a helyes útra térítsem azokat az eltévedt bárányokat, akik első vasként egy ezres gixeren a második pályanapon 2.00 alatt szeretnének teljesíteni. A mocim néhány motoros rendezvényen (pl. Kunmadár) elrettentő példaként debütált. Remélem pár titánt kijózanított a látvány.
"szerencsére" nincs bélyeggyűjteményem... csak motorom nem is Gyéé lett volna aki elsüti ezt a poént Te nagyon hü...e...
Hát az első motoros élmény már vagy 15 éve volt de aktívan nagy motorral csak 5 éve nyomom de nagyon szeretem, szenzációs dolog! Főleg túrázni!
Ha a bélyeggyűjtemény nem is, de a képekből azt láttam, hogy a motorozás biztosan közös téma lehet még. Vagy az első báli élmény? )
Érden lakom. Érdnek kész, csak át nem adott uszodája van. Lennék én lokálpatrióta, de hát a polgármesterek pártkatonák, így azt a beruházást adják át amelyikből a saját fiaik táplálkozhatnak. Szóval ocsmány a helyzet. Ezért már közel 4 éve járok a Camponához. Kedden és pénteken szoktam 6-ra járni, illetve szombaton, vagy vasárnap dél körül.
Micsoda egymásra találás.....még a végén a bélyeggyülytemény is előkerül....
Kicsi a világ én is úszni voltam Ezek szerint Te is a környéken laksz?
Szia. A gyári spoilerek lettek feldobva. Előnye, hogy optikában sokat ad, de nem lóg mélyebbre, így nem kell annyira óvakodni a felakadástól. A vasútmodell kiállítást csak szombaton nézem meg a gyerekekkel. Úszni járok oda hetente kétszer.
Szia Crash! Ma láttam élőben az autód a tétényi művelődési háznál. Nagyon dögös azokkal a spoilerekkel!! Ezek gyáriak? Csak nem a vasútmodell kiállításon voltál?
Ma reggel lattam Chaos sarga mx5-et fekete kemenytetovel a Getronics utcajaban ( Henger utca II.ker) parkolni. Ott dolgozom. Meg nem lattalak itt elotte.
Ma du-án 3 körül a budaörsi kivezetőn még az Osztyapenko előtt fekete NB, lelkesen üdvözöltük egymást innen valaki?
2008.12.31-én kb este 8-kor a Chuck Norris hídon - közismertebb nevén Megyeri híd - fekete vagy sötétkék NB. Villogás, integetés, stb. Kié? B-)
2009.01.01-én este 10 körül BAH csomópont, fekete vagy sötétkék NB szakállas sofőrrel bal ajtón valami reklám-matricával. Integetés, stb... Kié? B-)
Feel da faya, tak' da ride, sunshine, driftin' MX5! B-)
2008.12.22. 16.00 környéke, V. kerület, arany - hercegprímás sarok. én épp hercegprímáson haladva próbálok átjutni az Aranyon, dugdosom ki az orrom és egy kedves s.kék v fekete nb már át is engedett. megköszöntem. integettem. na de kinek?
13-án szombaton éjjel sárga hardtopos NB palokt a Nádor utcában a belvárosban.Kié? B-)
Feel da faya, tak' da ride, sunshine, driftin' MX5! B-)
a kék anni én voltam a másikról nincs infóm nem együtt voltunk