fazimarcee
Velünk: 3543 napja
a körforgalmakat igen, én firkáltam össze picit köszi
a körforgalmakat igen, én firkáltam össze picit köszi
az az én cuki volt autóm, a csinos barátnőmmel
3/4 7 feneketlen tónál ezüst NA MUG-*** rendszám csinos lány, intettünk!☺ Törökbálinti-Érd új körforgalom ezüst NB MOG-*** jót drifteltetek! ☺
Valaki ismeri a Nádorligeti utcában gyakran parkoló (netán ott lakó... szomszédom :D?) zöld NBFL-t, LXH-XXX rendszámmal?
Kulso Vaci uti Tesco/Zepter parkoloban egkek NBFL, NON-XXX? Meg nem lattalak errefele, innen vagy?
illetve vasarnap delutan ~13:00 Balaton utcaban a HM-nek fenntartott parkoloban (HM engedellyel!) sotet NB?
Szia!
Én voltam B.akarattyánál. :D
Tegnap késő délután Balatonakarattya körforgónál sötét nb? Illetve kicsit tovább haladva nc?
Szerintem velünk is Tótvázsonynál. :D
Valaki ismeri a Nádorligeti utcában gyakran parkoló (netán ott lakó... szomszédom :D?) zöld NBFL-t, LXH-XXX rendszámmal?
Én tegnap a Balaton-felvidéken 4 MX5-tel is találkoztam Jó kör volt Füredtől Tapolcáig és vissza
Tegno 2-4 között fekete nb a dunaharaszti vizisípályánál? ( én offal voltam)
Szombaton Szentendrén ki mellé álltam? Nem tudom, te hogy csináltad, de nekem a lehajtón fennakadt a kocsi alja És innen is pacsi annak a (talán) sötétkék NB-s párnak, akik olyan lelkesen köszöntek ma fél 4 körül Pünkösdfürdőn!
大使館
Szombaton Szentendrén ki mellé álltam? Nem tudom, te hogy csináltad, de nekem a lehajtón fennakadt a kocsi alja És innen is pacsi annak a sötétkék(?) NB-s párnak, akik olyan lelkesen köszöntek ma fél 4 körül Pünkösdfürdőn!