Marcello
Velünk: 3960 napja
szépséges kék NB ma a Stefánián?
szépséges kék NB ma a Stefánián?
Taníts mester, mivel tudtad ezt kimagyarázni. (Nem rugózom a témán, csak kiváncsi vagyok. Én voltam olyan hülye, hogy anno bevallottam a rendőrnek, tudom ki van égve az egyik izzóm az első lámpában, ép most megyek venni (ez volt igazság, és pont az ominozus tescoba). Kedélyesen elcsevegtünk erről arról, hány kollegáját ismerem, hány rokon dolgozik a cégnél, a végén csak megbüntetett (5 ezer). Na akkor ott megtanultam, ilyen esetben nekik hazudni kell, mert ha becsületes vagy rácseszel.)
Taníts mester, mivel tudtad ezt kimagyarázni. (Nem rugózom a témán, csak kiváncsi vagyok. Én voltam olyan hülye, hogy anno bevallottam a rendörnek, tudom ki van égve az egyik izzóm az első lámpában, ép most megyek venni (ez volt igazság, és pont az ominozus tescoba). Kedélyesen elcsevegtünk erről arról, hány kollegáját ismerem, hány rokon dolgozik a cégnél, a végén csak megbüntetett (5 ezer). Na akkor ott megtanultam, ilyen esetben nekik hazudni kell, mert ha becsületes vagy rácseszel.)
Engem már büntettek meg. Vagyis feljelentettek. Kijött egy papír a Rendőrségtől (20000 ft) , kértem meghallgatást. Elmondtam a véleményem és az előadó nekem adott igazat. Valószínű, elfogják törölni a büntetésem! Most várom a határozatot.
Láttam ott már rendőrt az egész sort végigbüntetni. Hajrá, hajrá uraim
Tesók! Pont elém parkoltál..
3 perce mentel el a kocsim mellett Egerben a Szepasszony volgy fele a Zold Pecsetnel.. piros NB NAG renndszammal.
Nem volt para, vagy legalábbis nem tűnt fel
Én én... És bocsi, hogy majdnem ledaráltam az autód orrát a nagy integetés közepette, ahogy parkoltál
Tegnap délután sötét NB piros hardtoppal a MÁSZ előtt?
Este nagyon csillogós piros a Práter utcában? Warlock?
Ma reggel dupla csövű zöld NB az Árpád fejedelem útján?
Még szombaton, egy feltűnően szép kék színű társunkat láttam (MTX) Visegrád mellett, az Apáti-kúti pataknál. Én sajnos (vagy éppen nem) kerékpártúrán voltam, úgyhogy csak eltekertem mellette.....már a látvány is frissített. Danny
Ma reggel 07-20. Bp. 4. Ker. Árpád út, arany nb, intettünk.
Ma 8:20 körül fehér ND Árpád fejedelem útján?
Ma delutan 6kor Vaskapunal szurke paparazzi nc ?