SPety
Velünk: 4778 napja
Minden hétvégén látok egy ezüst NB hátsó szárnnyal parkolni Gyöngyösön a dombon. Innen valaki?
Minden hétvégén látok egy ezüst NB hátsó szárnnyal parkolni Gyöngyösön a dombon. Innen valaki?
Zöld NB lehetek én is, de szoktam látni egy szőke miatársnőt Emerald Mica színben a Central Mediánál.
Minitali játszhat
Nekem a héten bármelyik délután jó, akár este is, a közelben lakom, csak ne essen.
Gurulunk is egyet?
Zöld NB lehetek én is, de szoktam látni egy szőke miatársnőt Emerald Mica színben a Central Mediánál.
Minitali játszhat
Ma delutan 6kor Vaskapunal szurke paparazzi nc ?
Az utolsó előtti én voltam . Mire felbukkantál már a következő kanyar el is nyelt, így még villogni sem volt idő... Majd legközelebb
Amúgy a többiek is klubtagok
Esztergom/Dobogókő felől 4-5 miata, nem számoltam... Szürke NBFL-lel mentem az ellenkező irányba Üdv!
Ma délután hatkor a Vaskapunál 5 db Miata... Innen valaki?
Mondjuk én parkolni lenn szoktam a mélygarázsban, de elég sokat mászkálok a parkból ki, parkba be.
Piros ND ma Balatonlellèn? Innen vki?
act911
"Mindannyian gyerekek vagyunk, az egyetlen különbséget egy felnőtt és egy gyerek között a játékaiban találjuk meg. Fontos, hogy mindig megtaláljuk a visszautat ehhez az állapothoz." Ayrton Senna
<
Hello, en is szoktam latni.
Fent van az oldalon de nem szokott feljonni
Te Eger?
Kékestető, piros NC üdv! Nem igazán élvezetes az autózás most ott, szinte végig fel van marva az aszfalt, a maradék szakasz meg borzalmas.
Zöld NB/NBFL tegnap éjjel XVI. ker Újszász utca, Lidl-től pár házra?
Lehet, hogy veled találkoztam pár nappal korábban a Bökényföldin a Lukoil kút magasságában is?
Money won is twice as sweet as money earned
Tegnap délután ezüst NC Egerben a Szépasszonyvölgy felé? Intettünk egymásnak :D
Sárga NB ma 13:00 óra küröl a Bécsi úton parkolva. A sárfelhordást takarító munkások nagyon megnézték az autódat. Nem csak kívülről...
Club tag? A háttérben én is látszódom.
Club tag? A háttérben én is látszódom. :)