WarLock
Velünk: 5024 napja
Most is itt parkolok fent a Graphisoft SE épület előtt Bár én sem láttam még az NC-det egyébként.
Most is itt parkolok fent a Graphisoft SE épület előtt Bár én sem láttam még az NC-det egyébként.
Te is itt dolgozol? Hogyhogy nem futottunk még össze?
Az ND-t én sem láttam még.. Pedig ma reggel sasoltam mindefelé, ahogy jöttem befelé a parkba..
Én piros NC-vel szoktam a parkban krúzolni, ND-t nem láttam még itt soha.
Én piros NC-vel szoktam itt előfordulni, ND-t nem láttam még itt soha.
Úh, én sajnos nem vettelek észre Megragadta a figyelmem a szembenlévő sávban a Mazda 6-nak a sárga színe. De így utólag innen is hali!
Úh, én sajnos nem vettelek észre Megragadta a figyelmem a szembenlévő sávban a Mazda 6-nak a sárga színe. De így utólag innen is hali!
WarLock láttalak ma reggel 08:15-kor az Árpád-hídon. Szemben velem hasítottál letűrt tetővel...
Ma reggel külső Váci út sötét zöld Miata NMN... rendszámmal. Mögötted jöttem egy darabig a másik sávban, de idő előtt sajnos le kellett kanyarodnom, így integetni már nem volt lehetőségem.
A Montevideó utcában én is megtalálható voltam egy jó másfél évig , de már elhagytam a bázist...
Nem-nem, egy IBS-es ismerősöm küldte rajongva, hogy mennyire szép! Amúgy hogy tetszett a Brains koncert? :D
.... ON
Kristóf, a Graphi parkban dolgozol? :D
Soul Red ND a Graphisoft parkban, innen valaki?
Ma abban a megtiszteltetésben volt részem, hogy a kacsa család legfőbb kacsája rám villantott a Pomázi úton. Én már a Csobánkai kanyaromról poroszkáltam visszafelé, remélem Te sem dolgozni mentél...
A Montevideó karikájában még akad egy zöld NB, egy világoskék és egy titánszürke NBFL.
Valamikor nem tartunk egy mini talit?
A Montevideó utcai mélygarázsban láttam többször is egy ezüst színű NC-t, gyári szoknyákkal, spoilerrel, sok krómdíszítéssel. Jól nézett ki. Egyszer a mélygarázs felett, a szabadtéri parkolóban is láttam. Ismeri valaki? Klubtalikon soha nem láttam még. Üdv, Csaba