csabiii
Velünk: 3499 napja
Tegnap 18:30 körül Martfű körforgó bordó nd? Én engedtelek be a körforgóba a bmw-ből villogva :D úgy tűnt, hogy eléggé meglepett a helyzet, engem nem kevésbé :D
Tegnap 18:30 körül Martfű körforgó bordó nd? Én engedtelek be a körforgóba a bmw-ből villogva :D úgy tűnt, hogy eléggé meglepett a helyzet, engem nem kevésbé :D
Köszi! ;-)
Sziasztok!
Ismeritek őt? A Time Attack-on fotóztam ma a Hringen és készült róla is pár kép, szívesen elküldeném neki. ;-)
Szilárd! itt a fb linkje.
Általánosban osztálytársak voltunk... nem ma volt!
Szia! Én személy szerint nem ismerem, de olvastam már a bejegyzéseit, ő lehet az:
http://www.miata.hu/forum/?tid=4221&page=1#63655
Remélem segítettem.
Sziasztok!
Ismeritek őt? A Time Attack-on fotóztam ma a Hringen és készült róla is pár kép, szívesen elküldeném neki. ;-)
Szürke NB, talán IBX rendszámmal és majdnem kiégett bal első lámpával.. Az Erzsébet-híd előtt értelek be, aztán picit elgurult nálam a gyógyszer, vagy csak hamar haza akartam érni Innen is hali!
Ma késő délután Nyíregyházán a Kállói úton zöld NB. Innen valaki? Én nagyon off autóval voltam
6-os úton Dunaújvárosnál Bp. felé 17:20 körül piros NC. Szemből jöttem NB-vel.
Ma délután, Bird és mögötte a többiek, Esztergom-Visegrád között!
Gyönyörű volt a MINI.
Hungaroring parkoló, üdv cartárs!
Pentek,keso delutan egy NA-s kollegaval le pacsiztam Szentendren.Udv innen is,a hulye motoros :-D
@Kacsa én voltam OFF kocsival a 11-esen aki köszöntött...