CptBaloo
Velünk: 3703 napja
Ma dél körül NBk Budapesten: szürke a Flórián téri parkolóban IAU, míg lilás színű a bécsi úton kifelé a Shell kút parkolójában INS rendszámmal, innen valaki? Sajnos sofőr egyik közelében sem volt amikor én arra jártam...
Ma dél körül NBk Budapesten: szürke a Flórián téri parkolóban IAU, míg lilás színű a bécsi úton kifelé a Shell kút parkolójában INS rendszámmal, innen valaki? Sajnos sofőr egyik közelében sem volt amikor én arra jártam...
százharmincnyóócezer
Én voltam, a csapatós út mellett a Laci Pince Csárda volt a célpont, de utóbbi zárva volt. Nem baj, kettőből egy. Nagyon szép és jó minőségű arrafelé az út, érdemes Pécsely-Vászoly felé venni az irányt, ha valaki a Balatonon is szeretne egyet autózni.
Ma délután 16:30 körül Szegeden soul red ND (! ! !) a Pick szalámi gyárnál ? Én off autoval voltam, intettem is
innen valaki ???
Aha, a cégessel.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Ma délután N..-040 kék NB Vaszolynal fenn a csapatos hegyi úton, valaki innen?
Koszi, koszi! Nagyon elveztuk, (foleg a sok korforgalmat) szep varos Gyor, es raadasul sikeres hetet zartunk! (magyar bajnoki cim! -csapattarsam olimpiai kvotas lett  

Sajnos ma mar nem vagyunk ott...
Jinba ittai!
Dunakeszi Lidl parkoló - PSZB

Dunakeszi Lidl parkoló - PSZB :)

Dunakeszi Lidl parkoló - PSZB

MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Dunakeszi Lidl parkoló :)

Köszönöm! Épp fotozasrol gurultam hazafele
tegnap elott voltam futomuallitason es az a hátsó doles kerek 4 fok lett
)))
Köszönöm!
Próbáltam lopakodni, de nem sikerült ezek szerint.
Most már kezdem is az alvást!
amikor már aludni kéne a holnapi szlalomra, akkor Bird autóját még az Oktogon környékén láttam :D
Kémeim jelentették ma hogy jobb kormányos piros mx5 erkezett a varosba
üdv Györben!
Ez még akár én is lehettem
@MateAndor, ma 4 fele láttalak az M1/M7 középső sávjában, brutál a kocsid, mindenki csak bámulta :-) Az a kerékdőlésszög hátul, hááát... :D
大使館
@MateAndor, ma láttalak az M1/M7 középső sávjában, brutál a kocsid, mindenki csak bámulta :-) Az a kerékdőlésszög hátul, hááát... :D