Dömpi
Velünk: 3266 napja
Én voltam! Fura is volt,hogy elengedtél és jöttél utánam! Ezt az autót nem szeretik az úton lévők. Mindenki harcolni akar még 40 es táblánál is!
Én voltam! Fura is volt,hogy elengedtél és jöttél utánam! Ezt az autót nem szeretik az úton lévők. Mindenki harcolni akar még 40 es táblánál is!
MEK-138 Vaci ut Újpesten Robogóval voltam intettunk egymasnak! :D
Hali!
A kocsim Lalee-nal van olajcsereken. Talan kedd estere meg is lesz - jelentkezem akkor.
act
act911
"Mindannyian gyerekek vagyunk, az egyetlen különbséget egy felnőtt és egy gyerek között a játékaiban találjuk meg. Fontos, hogy mindig megtaláljuk a visszautat ehhez az állapothoz." Ayrton Senna
<
Én is arra lakom, tolhatnánk egy minitalit :-)
大使館
Tegnap Lenti-Mumorban Magic? Innen valaki?
Jol lattad. NB, 1,8, 6gang, sper, beige. Jovo7en osszefut6unk ha erre laksz.
act911
"Mindannyian gyerekek vagyunk, az egyetlen különbséget egy felnőtt és egy gyerek között a játékaiban találjuk meg. Fontos, hogy mindig megtaláljuk a visszautat ehhez az állapothoz." Ayrton Senna
<
Sziasztok!
Tegnap 1815 korul bordo NB beige belterrel Torokbalinton integetve egymasnak?
act
Sziasztok!
Tegnap 1815 korul bordo NB beige belterrel Torokbalinton integetve egymasnak?
act
act911
<
Ma a bedugult alagútban mentem egy ezüst nb mellett el, pont nem nézett a sofőr pedig villogtam is.
Ezüst NB(FL) ma reggel Székesfehérváron a Novotel mélygarázsában. Nagyon jó a rendszám!
NON-xxx bordo NB? Debrecen, Faraktar utcai hid varos feloli resze 11.40 korul?
Dani
Intettünk is egymásnak, 99% a hard top. Egy százalék mindig van ugye :D
Money won is twice as sweet as money earned
Én is voltam ott jópárszor, de top nélkül kizárólag.
Tegnap Kerepesin Piros NA hard toppal? Zöld nbfl-el voltam, elkanyarodtam Rónán.
if in doubt, flat out.