krulos
Velünk: 3518 napja
Tegnap Kerepesin Piros NA hard toppal? Zöld nbfl-el voltam, elkanyarodtam Rónán.
Money won is twice as sweet as money earned
Tegnap Kerepesin Piros NA hard toppal? Zöld nbfl-el voltam, elkanyarodtam Rónán.
Money won is twice as sweet as money earned
Ma délután, vagyis már tegnap, NFV-383 rendszámú sötét(szürke?) NC Nyíregyházán. Innen valaki?
Ma délután NFV-383 rendszámú sötét(szürke?) NC Nyíregyházán. Innen valaki?
Fekete NB tető nélkül, arany felnikkel, egyszer Visegrádnál a gokárt pályánál (szerintem ott nem vettél észre), és még egyszer Leányfalunál, ott már meg volt az integetés... Esetleg Te voltál Robuss? Én ezüst NC-vel.
Gyéé! Én voltam az identitászavaros MINI aki Üröm határában villogott ma délután...
Kollégám lánya Minit szeretne és a barátja szeretne a születésnapjára bérelni egyet. Tudsz segíteni esetleg??
Bizom megértésedben!
Elérhetőségeimen állok rendelkezésre esetleges kérdésekben!
Gyéé! Én voltam az identitászavaros MINI aki Üröm határában villogott ma délután...
Kollégám lánya Minit szeretne és a barátja szeretne a születésnapjára bérelni egyet. Tudsz segíteni esetleg??
Bizom megértésedben!
Elérhetőségeimen állok rendelkezésre esetleges kérdésekben!
Vajon kié lehet ez a szépség, ami Siófokon parkol? Ráadásul California rendszámmal? Nem semmi
if in doubt, flat out.
Vajon kié lehet ez a szépség, ami Siófokon parkol? Ráadásul California rendszámmal? Nem semmi
NKT vagy NTK rendszámú kék (talán megkockáztatom hogy Anniversary) NB haladt előttem a Rottenbiller/Fiumei úti felüljárónál. Villogtam egyet, de kimenekültél előlem végül egy jobbrakanyarodással. Esetleg innen?
Gyálon a Prologis Parkban MDD-s rendszámmal valaki innen ?
Szürke NB a Szentendrein olyan 18:00 körül a külső sávban? Valaki innen?
Ma délelőtt piros ND Zalaegerszegen? Első találkozásom élőben a szépséggel Szerelem első látásra