Antonio
Velünk: 3414 napja
Ma délben Csillaghegyen a piros lámpánál, piros NA. Villantás, integetés megvolt... Ezüst NC-vel voltam.
Ma délben Csillaghegyen a piros lámpánál, piros NA. Villantás, integetés megvolt... Ezüst NC-vel voltam.
Ma délben Csillaghegyen a lámpánál piros NA. Ezüst NC-vel voltam. Villantás, integetés megvolt... :)
Gyéé! Én voltam az identitászavaros MINI aki Üröm határában villogott ma délután...
Ma egy szürke NB Dobogókőnél integetett, egy piros NB(FL)-vel pedig Sztendrétől együtt jöttünk az Árpád hídig vidám autózos nap volt a mai.
Az NBFL-lel mi voltunk Gyógyszerésszel tegnap. A kocsi az övé, csak átengedte nekem egy visegrád oda-vissza körre, hogy enyhítsem elvonási tüneteim :DD amíg MoNA el nem készül.
Ugyanarra jöttünk tovább is (Sokszor látlak parkolni a Podmaniczkyn.)
Ma egy szürke NB Dobogókőnél integetett, egy piros NB(FL)-vel pedig Sztendrétől együtt jöttünk az Árpád hídig vidám autózos nap volt a mai.
Jelen :-) igen.koszi.mikor hazaertem vettem eszre hogy kibujt valahogyan a csavar....mulyen autoval voltal?kek opel esetleg?
:-D. Feltuno volt hogy tartod a tempot es a tavolsagot :-D
a betűk stimmelnek, de a számom 322, s mozogtam is ma vele.
act911
"Mindannyian gyerekek vagyunk, az egyetlen különbséget egy felnőtt és egy gyerek között a játékaiban találjuk meg. Fontos, hogy mindig megtaláljuk a visszautat ehhez az állapothoz." Ayrton Senna
<
Jelen :-) igen.koszi.mikor hazaertem vettem eszre hogy kibujt valahogyan a csavar....mulyen autoval voltal?kek opel esetleg?
NNV-690 (NB) az utcánkban?
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
A keménytetős NB (sötétkék) jelen!
Matt NB (MNW-?) az m5 bo fele kovettelek egy darabig ikognito kemenytetos csaladival, hatso lokos bal oldala elegge libegett a menetszeltol
Troli mögül Zuglóban kibújó és integető szürke NB-s figura kerestetik
A Magic jelen!
Tegnap Győrben AHM főparkolójában már négy MX-5 állt. Szaporodnak rendesen.Klímaváltozás jót tesz a felhozatalnak
Fekete NBFL, szürke Magic, sötétzöld keménytetős NB, és egy csilli-villi kék NC-cc
Ma délután 6 óra körül Pomázon a Maroni cukrászda előtt vontatókötélen piros NA, innen valaki?