tourist
Velünk: 3631 napja
Hármashatárhegy, az ˝új˝ jobbkormányos szerzemény
Hármashatárhegy, az ˝új˝ szerzemény
.
Tegnap dél körül egy szürke NC, piros tetővel az Ajtóssy Dürer soron húzott el mellettem, ahogy éppen szenvedtem az autón lévő kerékkel és egy kerékkulccsal a jobb oldali sávban Innen is üdv.
Tegnap (penteken) delkorul, Karolina uton ezust hard top-al NB? Majdnem pacsiztunk is (franya ablakok) innen valaki?
Én voltam
Tegnap dél körül egy szürke NC, piros tetővel az Ajtóssy Dürer soron húzott el mellettem, ahogy éppen szenvedtem az autón lévő kerékkel és egy kerékkulccsal a jobb oldali sávban Innen is üdv.
Tegnap (penteken) delkorul, Karolina uton ezust hard top-al NB? Majdnem pacsiztunk is (franya ablakok) innen valaki?
Jinba ittai!
Ki volt az a nagyonszép piros NA aki Ravazd és Écs között jött ma délután szembe?
Villogtam mert trafi volt. Meg egyébként is! :-)
Köztünk vagy...?
Ő elvileg Crash kolléga, hacsak túl nem adott a gépen azóta. Klubtagunk, de nem nagyon jár már erre.
Köszi Matt!
Köztünk vagy...?
Ő elvileg Crash kolléga, hacsak túl nem adott a gépen azóta. Klubtagunk, de nem nagyon jár már erre.
Köztünk vagy...?
Ő elvileg Crash kolléga. Klubtagunk, de nem nagyon jár már erre.
Ilyen koszos még talán soha nem volt!
ma délután Etele út Andor út sarkon én voltam az egyik! ( a tiszta autó ;--)))
Köztünk vagy...?
LWA rendszammal egy szurke NA, lexus style hatso lampakkal a stadionok korul.. Egy pirod NAval gurultam melled, nem biztos hogy eszrevettel
Fogarasin egy ?fekete? NA, velem szemben. Remelem a veséd a helyén maradt azután, amilyen tempóval átmentel a Nagy Lajoson.. Hali innen is.
Muy - XXX zöld NB Dunaújváros és környékén? Piros felni csíkkal és lassan kihajtva a shop stop felől : D?