Gergo
Velünk: 6009 napja
Csutortok reggel 9-kor margit koruton fekete NB szoke nenivel.....villamoson utaztam
Csutortok reggel 9-kor margit koruton fekete NB szoke nenivel.....villamoson utaztam
ma este Győrben sötétkék NC? még intett is, csak bamba voltam.
(túl kicsinek látszott, és azt hittem sötétben hogy Smart lesz )
Szerintem az az enyem volt. Eppen akkor hoztak haza a kocsimat. Most lett kesz a rendszam!
ma délelőtt Fehérvári úton Homosita előtt ezüst NA?
Ja engem nem én off autóval jöttem szemből, de Te a villamos síneken emberkedtél egy elég nagy valami Ducato szerűséggel szemben...
Éééén? Nem szelíd? Mit csináltam már megint? Beintettem vagy csak szimplán leszorítottalak?
Amúgy a Mester csúnya dugós szokott lenni befelé - mást se lehet tenni, mint bambulni az őszi platánsort :-)
Mellettem viszont Chaos kapitány lassított pont kedden a Várkert alatt a dugóban - nem ismertem fel elsőre, mert a kerekeinek felét elveszítette, furcsa jelmezben volt és fekete sisakban
most délben fekete NB J-s rendszámmal, XI ker Petzvál xx utcában ?
ott parkoltam mellette egy 45 percet kb.
----
Vic from Budai & Vic http://www.myspace.com/budaivic
Ego Traxx Records - I Love Deep Records http://www.egotraxx.com
Hú, de tolta ma valaki reggel 9-kor az egérúton a balatoni és a budaörsi között annak a bézs tetős NA-nak.. :-)
Ó Béla nem is olyan szelíd mint gondoltam... 3/4 9-kor láttalak garázdálkodni a Mester utcában.. De dícséretre méltóan nyitott tetővel ahogyan kell még ebben a bórus időben is!
Danit másnap is láttam.
még előtted elhúztam onnan. egyébként annyira nem bizalomgerjesztő parkoló
kéne több P+R, és inkább ingyenesek...
ha kisautóval megyek dolgozni mindig ott parkolok. ezekszerint későn értem vissza mert nem láttalak se téged se Danit, pedig mindig nézem hátha felbukkan egy kollega.
ma reggel a hungárián majd kis utcákban tapadtam rá egy bordó-padlizsán-sötétlila??? (bocs, az én színkodolásom 4 bit) színű NB-re HTG...rendszámmal, én OFF fábiával voltam...
talán te voltál?
Matt! ma melletted parkoltam a stadionoknál a parkolóházban.
ott parkolt VDanika is.
Tegnapelőtt az Inforparkban sötétkék NBFL szürke tetővel az Inforparkban innen valakié? INS-9xx a rendszáma. Pár nappal ezelőtt még hirdették a használtautó.hu-n?
tegnap voltam az ATSA-ban kondizni es a kozeleben allt egy sotetzold NA talan palya utca.......kie lehetett?